Op 23 januari organiseert StartBedrijf.nl in samenwerking met Stichting ZZP Nederland en de gemeente Leeuwarden een informatiebijeenkomst voor startende ondernemers. De bijeenkomst is bedoeld om startende ondernemers bekend te maken met de ´do´s and dont´s ´ van het starten van een eigen bedrijf. De informatieavond wordt gehouden in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Tesselschadestraat 33, 8913 HA in Leeuwarden. 

 

 
De kracht van de bijeenkomst is, dat iedere spreker in maximaal 10 minuten zal vertellen over de kernbegrippen voor startende ondernemers. Tijdens de avond in Leeuwarden zullen spreker van de volgende bedrijven het woord voeren: Advisor, Klantenwinkel, Abn Amro Bank, Littink Advocatuur, en Census. De onderwerpen variëren van het kiezen van een rechtsvorm tot het voeren van acquisitie. Als alle sprekers hun woordje hebben gedaan is er gelegenheid om de diverse adviseurs te raadplegen voor specifieke vragen. Ook is er dan voldoende gelegenheid om kennis te maken met andere collega-starters en zo al een eigen netwerk op te bouwen. 

Het bijwonen van de bijeenkomst kost 15 euro. In dit bedrag is koffie, thee en de ondernemerstest inbegrepen. Er is plaats voor slechts 40 belangstellenden, dus wacht niet te lang met aanmelden. De aanmelding is officieel als de € 15, - zijn overgemaakt aan Stichting ZZP-Nederland, onder vermelding van StartBedrijf.Live, rekeningnummer 29.39.41.882

bron:Startbedrijf NL