Den Haag, 15 september 2010

Het nieuwe boek van Frank Hofland heet: Zoefffà¢â‚¬¦ ingehaald door de tijd. Het is een boek dat weliswaar (time)management, leiderschap en ondernemerszin van Hollanders als terugkerende elementen heeft, maar zeker zinvolle en leuke interpretaties bevat. Zo komen o.a. Maya‘˜s, Einstein, Schumann en Benedictus
voorbij om een verbinding te leggen met de waan van alledag. Als ondersteuning voor keuzes die je maakt. Over hoe je tijd kunt interpreteren en benutten.

Bij de lancering van een debuutboek geven ook aanbevelingen een eerste indruk. Leen Zevenbergen (management-bestseller auteur), Henk Hofland (geen familie, wel respectabel journalist en columnist NRC-handelsblad) en Maarten Beernink (o.a. oud hoofdredacteur Elsevier Retail) schreven op de achterkant van het boek.

Voor wie en waar gaat het over?
Iedereen die zich ‘˜s avonds bij het tandenpoetsen afvraagt waar opeens die paar uur tijd gebleven is omdat de tijd voorbij is geschoten, kan er interessante weetjes en tips uit halen. Ook voor iedereen die op het werk tijd te kort komt, te veel werk heeft. Voor iedereen die een baas heeft en zich afvraagt waar die managementtypetjes toch mee bezig zijn. Voor iedereen die zo‘˜n typetje is, aan het worden is of wil worden.
Een boek met nuttige tips, (on)herkenbare situaties, valkuilen herkennen en leren om de tijd want die gaat sneller dan je denkt anders te interpreteren.

LET OP: geen zware kost. (enkele eerste reacties)
Het is een vlot en humorvol geschreven boek. Het leest gemakkelijk weg. Je vliegt er doorheen. Sinds lange tijd een boek dat ik zomaar helemaal uit heb gelezen. Alsof je naast me zit en het ontspannen zit te vertellen. Niet alle onderdelen zijn nu voor mij van toepassing, maar tjonge jonge, het zet je wel aan het denken! Soms een O-ja gevoel, als bevestiging, maar ook flink wat A-ha momenten. Je vergeet de tijd, omdat het niet alleen over management gaat, maar uiteindelijk blijkt het te gaan over: mensen.

Nu verkrijgbaar.
Verkrijgbaar via de ondersteunende website www.ingehaalddoordetijd.nl en te koop of te bestellen bij iedere boeken(web)winkel.

Paperback, 192 pagina's
Auteur Frank Hofland
ISBN: 978-94-90925-01-7
Prijs: € 16,95

-----------------

Noot voor de redactie: dit is een origineel persbericht.
Onderstaand is niet voor publicatie.

Afzender en aanvullende informatie
of afbeeldingen (vrij te gebruiken):
Website: www.ingehaalddoordetijd.nl
E-mail: [email protected]

Website: http://ingehaalddoordetijd.nl

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular