Veldhoven, Nederland 2M Engineering ltd heeft onlangs Skunkx geïntroduceerd, een doorbraak op schoengebied voor mensen met koude voeten. Skunkx verwarmen en masseren je voeten, waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt en koude voeten tot de verleden tijd behoren. De technologie is volledig weggewerkt in de zool van de schoen waardoor je ongehinderd en vrij kunt blijven bewegen. Skunkx zijn voor gebruik binnenshuis.

Koude voeten zijn een serieus probleem voor veel mensen. Uit onderzoek is gebleken dat à©à©n op de drie vrouwen regelmatig last heeft van koude voeten. Niet alleen gedurende de wintermaanden,maar ook in de zomer. Wanneer je voeten echt koud zijn is het vaak haast onmogelijk om ze weer warm te krijgen. Skunkx footwear is 2M‘˜s antwoord op het koude voeten probleem: een oplossing die echt werkt.

Skunkx geven urenlang warme en ontspannen voeten door de ingebouwde voetverwarming en vibro massage.Hierdoor worden de voeten gestimuleerd en zullen bloedvaten zich verwijden, zodat de doorbloeding toeneemt en voeten warm aanvoelen. Onderzoek heeft aangetoond dat door gebruik van Skunkx de doorbloeding van voeten en benen tot 40% toeneemt. Skunkx maken gebruik van oplaadbare batterijen waardoor je zonder beperkingen door het huis kunt lopen.

De schoenen zijn ontworpen voor ultiem draagcomfort, hebben een prettige pasvorm en zijn vervaardigd van de beste kwaliteit, natuurlijke materialen. Door het suà¨de aan de buitenkant en zacht schapenwol aan de binnenkant, wordt een optimale conditie voor de voet gegarandeerd.

Skunkx zijn modern vormgegeven met een stevige zool waarmee je niet makkelijk uit kunt glijden. Skunkx zijn beschikbaar in verschillende maten in de kleuren bruin, zwart en zand.

Door lokaal de voeten te verwarmen voelt de rest van het lichaam automatisch ook warmer aan, waardoor de centrale verwarming lager gezet kan worden een veelgebruikte oplossing van mensen met koude voeten. Dit bespaart energiekosten en draagt bij aan een schoner, duurzamer milieu.

Skunkx wordt actief aanbevolen door een aantal Nederlandse podologen.

Voor meer informatie:
www.skunkx.com
[email protected]