16 juni 2010

Persoonality uit Almelo biedt HR Assurance en is door kennis en ervaring gespecialiseerd in innovatieve payroll-oplossingen. Om het urenregistratieproces op een efficiënte en innovatieve manier vorm te geven is Persoonality in 2008 de samenwerking aangegaan met Akyla uit Enschede, ontwikkelaar en leverancier van het e-UUR flexportal concept.

Sindsdien is er op strategisch niveau continu intensief contact geweest tussen Persoonality en Akyla. Hieruit is voortgekomen de gezamenlijke kennis te bundelen en een verregaande samenwerking aan te gaan. Deze samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van een volledig HR portaal. Naast e-UUR zijn in dit HR portaal diverse andere toepassingen opgenomen die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de ondernemer. Volledige ontzorging staat hierbij voorop.

De gezamenlijke ontwikkeling van het HR portaal heeft ertoe geleid dat Persoonality haar dienstverlening kan uitbreiden met E-solutions, een pakket digitale diensten dat de ondernemer nog verder ontzorgt. E-solutions kunnen op maat aangeboden worden, waardoor een up-to-date persoonlijke dienstverlening van Persoonality gegarandeerd blijft.

Persoonality en Akyla hebben door de verdere ontwikkeling van het HR portaal wederom in elkaar een belangrijke businesspartner gevonden. Op korte termijn zal deze samenwerking leiden tot verdere nieuwe ontwikkelingen, die de ondernemer nog verder zullen gaan ontzorgen.