(Persbericht)

Van 27 tot en met 29 oktober jongstleden vond in Versailles voor de vierde maal de European HyperWorks Technology Conference (HTC) plaats. Deze conferentie wordt jaarlijks georganiseerd door Altair voor partners, gebruikers en geïnteresseerden. Gedurende het drie dagen durende event in het fraaie ´Palais des Congrà¨s‘˜ kwamen zowel vertegenwoordigers van Altair zelf, de partners, als de gebruikers aan het woord om ervaringen uit te wisselen over de HyperWorks simulatiesoftware.

Indrukwekkende bedrijven uit verschillende industrieën waren vertegenwoordigd, zoals automotive, spoorwegen, scheepsvaart en lucht- en ruimtevaart en gaven inzicht in hun productontwikkelingproces. De keynote sprekers zijn onder andere werkzaam bij Airbus, Ford, Volvo 3P, Peugeot en Bombardier.

Holland Engineering Consultants bv
Ed Hulst en Maarten Groothoff waren namens Holland Engineering Consultants bv (HEC) aanwezig. HEC is sinds maart van dit jaar reseller van de HyperWorks software voor de Benelux en is zeer enthousiast over de mogelijkheden die de software biedt. Deze conferentie was dan ook een mooie gelegenheid om te zien hoe de gebruikers de software toepassen. à¢â‚¬Å“We hebben veel interessante presentaties gezien, waarbij de volwassenheid van de toepassingen van OptiStruct opviel. Het wordt inderdaad ingezet in het conceptstadium, nog voordat het 3D CAD model helemaal wordt uitgewerktà¢â‚¬, aldus Maarten Groothoff. Tevens waren er interessante presentaties van de Altair partners, zoals Moldex3D en solidThinking, welke binnen het aantrekkelijke tokensysteem van Altair vallen. "Uiteraard bood deze conferentie ons een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met de aanwezige HyperWorks Partners en de klanten in de Benelux, aangezien het de bedoeling is dat wij in de nabije toekomst de ondersteuning voor hen zullen gaan verzorgen als lokaal expertisecentrum."

Abonnement CAE software
Een bedrijf weet meestal vooraf niet aan welke simulatiesoftware of modules er behoefte is of hoe vaak dit gereedschap ingezet zal gaan worden. Een vermoeiingsberekening is daarvan zo‘˜n voorbeeld. Dit soort berekeningen vinden vaak eenmalig per product plaats, maar zijn wel heel erg belangrijk om de levensduur vooraf vast te kunnen stellen.
Een software abonnement voor de Altair HyperWorks software is dan een uitkomst, omdat het abonnement gedurende 1 jaar in de willekeurige simulatiesoftware behoeftes van een bedrijf kan voorzien. Daarbij krijgt men de beschikking over de meest recente versies en betaalt men geen onderhoudskosten.

Neem voor meer informatie over de Altair producten contact op met de heer Ir. Ed Hulst, 030 - 600 60 60

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular