In februari had Rotterdam de primeur van de eerste grote Nederlandse Open Business Club-bijeenkomst, met zo'n 250 bezoekers. Maar op 23 juni aanstaande heeft de Maasstad een internationale netwerk-primeur: in Digital Port in het World Trade Centre in Rotterdam wordt dan de eerste International OpenBC Meeting georganiseerd door een groep lokale ondernemers en professionals, samen opererend onder de naam The Rotterdam Connection (www.rotterdamconnection.com).

Rotterdam Connection

"De Rotterdam Connection is opgericht door een aantal Rotterdamse super connectors, ondernemers en professionals met een groot lokaal à¨n internationaal netwerk. We willen Rotterdam en Nederland extra goed op de kaart zetten door op een vernieuwende manier bijeenkomsten te organiseren voor lokaal en/of internationaal opererende ondernemers en professionals," vertelt Stephan Poelsma, een van de netwerkers die (samen met Ayman van Bregt, Michel Verspui, Edgar Neo en Monte Karsdorp) The Rotterdam Connection hebben opgezet.

"We hebben voor de bijeenkomst van 23 juni gekozen voor Digital Port als locatie vanwege de moderne uitstraling en de goede bereikbaarheid. We verwachten een zeer uiteenlopende groep internationale ondernemers en professionals uit binnen- en buitenland," vult Van Bregt aan.

"Het bijzondere is dat iedereen vooraf kan zien wie aanwezig zal zijn, want via de website is van uur tot uur te volgen wie zich aanmeldt. Iedereen - ook wie nog geen lid is - is op donderdag 23 juni vanaf 18.00 uur van harte welkom!"

OpenBC

OpenBC is in een half jaar uitgegroeid tot de grootste business club van Nederland, met inmiddels al meer dan 13.000 leden. Wereldwijd heeft Open Business Club, dat eind 2004 in Hamburg werd opgericht, al ruim 500.000 leden.

bron:De Rotterdam Connection