De Gratis Veilingsite Allestekoop.com houdt zich momenteel bezig met een actie ten bate van het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam. De actie is eigenlijk ontstaan  doordat  het wereldrecord ‘grootste aantal personen dat tegelijk kaart ten bate van Daniel den Hoed familiehuis’ georganiseerd door edyourservice.com  niet doorgaat wegens gebrek aan deelnemers.

 

De website is momenteel zo aangepast dat de gebruikers zelf het te doneren bedrag kunnen aangeven in procenten van de verkoopprijs, en direct het te doneren bedrag na afhandeling kunnen voldoen op de rekening van de organisator.De verkoop of het eigenlijke bieden begint op 1 oktober a.s. en de aangeboden objecten kunnen worden doorgegeven aan de website administratie.Na afloop zullen de betreffende organisaties het bedrag overhandigen aan het familiehuis.  

De eigenaar zelf over deze actie :”Het is ook niet zomaar dat wij dit uitstekend initiatief ondersteunen dat veel mensen blij maakt doordat ze kunnen overnachten vlakbij een geliefde die in het ziekenhuis ligt. Het huis heeft niet genoeg fondsen voor een grootschalige campagne, en daarom proberen ik en anderen met mij de aandacht te vestigen op deze goede doel veiling. Ikzelf ben ook indertijd geopereerd in het Daniel den Hoed en was maar wat blij dat mijn vrouw in het familiehuis mocht overnachten

 Uiteraard zijn er nog vrijwilligers nodig om deze actie mede te ondersteunen door deze kenbaar te maken of door iets van overtollige spulletjes door te geven aan  de website zodat deze op de  lijst van te veilen objecten komt te staan.Enkele objecten zijn al aangeboden door Artexl Rotterdam, feyenoord Hotel Der Brabander, Winterberg , Willem II en edyourservice.com.  

 

bron:Allestekoop.com