Interveste breidt haar diensten uit met beveiliging.

Interveste, specialist in allround leegstandsbeheer, heeft haar diensten uitgebreid met het beveiligen en bewaken van onder meer vastgoed dat niet tijdelijk bewoond of gebruikt kan worden. Ook het bewaken van bouwplaatsen behoort bij Interveste tot de mogelijkheden. Interveste levert dit via haar landelijke netwerk van professionele beveiligingsdiensten voor een uiterst scherp tarief.
Beveiliging bij sloop, renovatie en bouwplaatsen.

Bij renovatie- en sloopprojecten ontstaan vlak voor de sloop vaak problemen en is extra toezicht geen overbodige luxe om diefstal en vandalisme te voorkomen. Ook veel bouwplaatsen hebben te maken met diefstal van materialen, en vernieling en sabotage van het project. Beveiliging kan een extra aanvulling vormen op de al reeds bestaande dienst van Interveste; tijdelijke bewoning.Interveste brengt de situatie in kaart en adviseert deskundig over de juiste beveiliging via risicoanalyse, planning, organisatie en communicatie.

Vormen van toezicht.

Interveste biedt tal van mogelijkheden op het gebied van toezicht en beveiliging. Zo kan deze dienst de vorm hebben van mobiele surveillances, maar ook een meer permanente bewaking door objectbeveiligers, eventueel in combinatie met gecertificeerde honden of technische beveiliging.

Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u contact opnemen via ons contactformulier of op
telefoonnummer: 073 614 77 44