iPolis, de vergelijkingssite voor uw autoverzekering, heeft het assortiment autoverzekeringen recent uitgebreid. Dit is mede tot stand gekomen door de mogelijkheid die iPolis op internet wilde creëren voor het afsluiten van autoverzekeringen voor personen met een bijzonder verleden en speciale situaties.

Een autoverzekering voor iedereen dusà¢â‚¬¦
De premies voor een autoverzekering worden niet alleen bepaald door het aangeboden object, maar vooral ook door het (schade-) verleden van de aspirant verzekerde. Elk opmerkelijk feit uit het verleden van de persoon die een autoverzekering af wil sluiten, zoals een rijontzegging of fraude, werkt premieverhogend. Niet alle autoverzekeraars willen mensen met een dergelijk verleden verzekeren, maar op iPolis is dit sinds kort wel mogelijk.

Bij iPolis, nu ook autoverzekeringen voor taxi´s en koeriers
Doordat iPolis autoverzekeringen het pakket heeft uitgebreid met autoverzekeringen voor taxi´s en koeriers kunt u op www.iPolis.nl ook deze vormen van autoverzekeringen laten vergelijken en afsluiten. Met de voordeelpolissen is iPolis à©à©n van de weinige aanbieders in Nederland die autoverzekeringen van taxi´s en koeriers tegen gunstige premie en voorwaarden accepteert.

Op de vergelijkingsite van iPolis autoverzekeringen kunt u uw autoverzekering berekenen en direct een autoverzekering afsluiten, 24 uur per dag. iPolis biedt een WA- verzekering, beperkt casco of volledig casco autoverzekering. Hierbij worden premies van praktisch alle autoverzekeringen naast elkaar gelegd voor het verzekeren van uw auto.

Voor meer informatie over de diensten en tarieven van iPolis kunt u terecht op onze website www.autoverzekering.ipolis.nl