Naarden, 27 juni 2008 – ISIT, als onderdeel van Telindus onafhankelijk specialist in storage-integratie en training, is opnieuw ‘Partner of the Year’ van NetApp geworden. Tijdens het jaarlijkse channel kick-off evenement in IJsselstein heeft NetApp zeven awards uitgereikt aan partners uit het kanaal. Via deze weg wil NetApp zijn partners belonen voor uitzonderlijke prestaties en de samenwerking verder verstevigen. ISIT is een VIP-partner van NetApp en vooral erg succesvol in metrocluster-technnologie, een unieke prestatie die beloond is met de award.

Theo van Teylingen, Country Director bij NetApp: “De strategie van NetApp is er, zowel internationaal als lokaal, op gericht om succes te behalen via het kanaal. De samenwerking met ISIT in Nederland is daar een uitstekend voorbeeld van. De technologie van NetApp en de kennis van ISIT vormen de perfecte combinatie om bedrijven de beste storageoplossingen te kunnen bieden.” 

 

Kris Verheye, Managing Director van Telindus en ISIT: “Het metrocluster van NetApp maakt het beheren van de storage omgeving heel eenvoudig, wat voor onze klanten erg belangrijk is. De samenwerking tussen ISIT en NetApp is om die reden al jaren kwalitatief zeer sterk. Dat we nu voor de tweede keer op rij uitgeroepen zijn tot ‘Partner of the Year’ onderstreept daarnaast nogmaals dat de experts van ISIT beschikken over veel vakkennis.”

-------------------

Noot voor de redactie:
Er is een afbeelding beschikbaar.

 

Over ISIT – The Storage Company
Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot de meest onafhankelijke storage specialist in de Benelux. De organisatie heeft partnerovereenkomsten met toonaangevende storage leveranciers als Acopia, CommVault, EMC, NetApp, Quantum, Riverbed, Sun, Symantec en VMware.Hierdoor is ISIT in staat de nieuwste ontwikkelingen te vertalen naar innovatieve storage-oplossingen. ISIT heeft alle kennis en disciplines in huis om deze storage-oplossingen te realiseren, van advies tot en met implementatie. Oplossingen van ISIT worden door de markt aangemerkt als innovatief en zeer geavanceerd. De organisatie beschikt daarnaast over een eigen trainingsinstituut en democentrum en heeft vestigingen in Naarden en Eindhoven. Sinds 2007 is ISIT onderdeel van Telindus. Voor meer informatie: www.isit.nl

Over Telindus

Telindus is een internationaal ICT-bedrijf dat ICT-oplossingen en -diensten aanbiedt. Telindus is werkzaam als partner voor sourcing en oplossingen die inspelen op de behoeften van de bedrijfs- en openbare sector. Telindus biedt beveiligde geconvergeerde netwerken aan, alsmede beveiligde systemen en applicaties, onderbouwd met management- en ondersteunende diensten.

Met meer dan 36 jaar ervaring in ICT investeert Telindus aanzienlijk in expertise om moderne IT- en telecommunicatie-infrastructuren gedurende hun volledige levenscyclus te onderhouden. Als ICT-integrator heeft Telindus een indrukwekkende klantenlijst en heeft strategische partnerships met vooraanstaande leveranciers uitgebouwd, die een solide basis biedt voor ondernemingen, telecombedrijven en overheidsinstanties die op zoek zijn naar ICT-oplossingen.

 

In januari 2006 sloot Telindus zich aan bij de Belgacom Groep om de IT Services afdeling te worden van een nieuwe business leader in de markt. Belgacom SA/NV [Euronext Brussels:BELG] is het leidende telecombedrijf in België en marktleider in een groot aantal domeinen, waaronder telefoondiensten voor vaste lijn, mobiele communicatiediensten, breedband data en Internet diensten. Samen bouwen Belgacom en Telindus aan een Belgische kampioen in het Europese IT landschap, met een uniek aanbod dat connectiviteit en IT diensten verenigt. www.belgacom.be

Telindus behaalde totale opbrengsten van 702 miljoen EUR in 2006. Met een vakkundig, internationaal team van 2.753 werknemers is Telindus aanwezig in 14 landen in West-Europa, Zweden, China en Thailand. Het hoofdkwartier van Telindus bevindt zich in België. www.telindus.com

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]   
035-582 27 30