Naarden, 26 mei 2008 – ISIT, onafhankelijk specialist in storage-integratie en training, organiseert op 25 juni 2008 in Kasteel De Hoge Vuursche in Baarn het seminar ‘De-duplication Everywhere’. Tijdens dit seminar komen diverse aspecten van de-duplicatie aan bod, zoals tapeless backup met de-duplicatie en de-duplicatie over het WAN.
 
Het programma van het seminar ziet er als volgt uit:
 
10:00 uur       Ontvangst

10:30 uur       Getting rid of tape! Tapeless Backup with de-duplication
                        Stéfane Cardot – Quantum

11:15 uur       Demo: De-duplication backup-to-disk

11:30 uur       De-duplication van primaire storage

                        Geert van Teylingen – NetApp

12:15 uur       Demo: De-duplication van primaire storage

12:30 uur       Lunch inclusief spectaculaire roofvogelshow

13:30 uur       De-duplication over het WAN
                        Wim Timmer – Riverbed

14:15 uur       Demo: De-duplication over het WAN

14:30 uur       Borrel

Aanmelden voor het seminar kan via http://www.isit.nl/deduplicatie/aanmelden.php. Alle deelnemers ontvangen het ‘Data De-duplication for Dummies’ boek en een ‘for Dummies’ boek naar keuze cadeau.

-------------------

Over ISIT – The Storage Company
Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot de meest onafhankelijke storage specialist in de Benelux. De organisatie heeft partnerovereenkomsten met toonaangevende storage leveranciers als Acopia, CommVault, EMC, NetApp, Quantum, Riverbed, Sun, Symantec en VMware.Hierdoor is ISIT in staat de nieuwste ontwikkelingen te vertalen naar innovatieve storage-oplossingen. ISIT heeft alle kennis en disciplines in huis om deze storage-oplossingen te realiseren, van advies tot en met implementatie. Oplossingen van ISIT worden door de markt aangemerkt als innovatief en zeer geavanceerd. De organisatie beschikt daarnaast over een eigen trainingsinstituut en democentrum en heeft vestigingen in Naarden en Eindhoven. Sinds 2007 is ISIT onderdeel van Telindus. Voor meer informatie: www.isit.nl

Meer informatie:

Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]  
035-582 27 30