(Persbericht) In Arnhem heeft IT bedrijf Housenet ervoor gezorgd dat makelaars woningen razendsnel kunnen verspreiden via de Woningaanbod app op Facebook.

Slimme koppeling met Facebook.
à¢â‚¬Å“De woningaanbod app toont op een professionele manier het aanbod van de makelaar.à¢â‚¬ zegt CTO Ronald Evers. à¢â‚¬Å“De rest doet Facebook, want bezoekers kunnen huizen à¢â‚¬Å“delenà¢â‚¬ door gebruik te maken van de vele functies die Facebook daarvoor heeft bedacht. Het bereik van het aanbod vermenigvuldigt hierdoor enorm. Met bijna 4 miljoen gebruikers in Nederland is Facebook de grootste online community. Een makelaar kan zich hier dus optimaal profilerenà¢â‚¬.

Tweede website
Housenet heeft zich gespecialiseerd in het maken van websites voor de makelaardij.
à¢â‚¬Å“De woningaanbod app is eigenlijk een tweede website waar de makelaar zijn aanbod toont. De woningen komen automatisch vanaf de eigen website op de Facebook pagina waardoor de makelaar geen extra werk heeftà¢â‚¬ aldus Evers.

Marketing zonder factuur
Door direct te koppelen aan Facebook weet Housenet slim in te spelen op een behoefte van makelaars. Het aanbod van een makelaar tonen op Facebook betekent virale actie. à¢â‚¬Å“En dat is precies wat de makelaar nodig heeft. Marketing bedrijven zonder diep in de buidel te tastenà¢â‚¬ zegt Gerben Nijmeijer, de commercieel verantwoordelijke man bij Housenet.

Housenet
Housenet is, naast Venum, onderdeel van Wazzup Inc en ontwikkelt websites en software voor makelaars. De onderneming neemt deel aan het programma Groeiversneller (www.groeiversneller.nl) en werd onlangs verkozen tot derde meest veelbelovende IT bedrijf van Europa tijdens de European Venture Contest.