IT Security Expert Onsight biedt unieke en exclusieve bescherming tegen online fraude

IT Security Expert Onsight biedt vanaf heden, in samenwerking met global security-leveranciers F5 en Versafe, een exclusieve oplossing tegen online fraude aan. Een unieke combinatie van hard- en software componenten en security-diensten. Eenvoudig te integreren in de bestaande beveiligingsarchitectuur en zonder de noodzaak wijzigingen aan te brengen in de infrastructuur. Met als resultaat een effectieve bescherming tegen phishing, Trojans en pharming. Voorbereidende frauduleuze handelingen worden gesignaleerd en effectief gestopt voordat daadwerkelijk wordt toegeslagen. Geavanceerde encryptie- en identificatiemechanismen beschermen de organisatie proactief.

Online fraude

Phishing-, Trojan- en pharmingaanvallen zijn op dit moment een groeiende bedreiging voor alle online organisaties. Naast financiële schade is er vaak sprake van onherstelbare reputatieschade, met in het ergste geval een bedrijfsbeëindiging tot gevolg.

Over Onsight

Onsight is sinds 1999 actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in advisering, levering, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige IT security-oplossingen. Het helpt bij het aanpassen van netwerk- en applicatie-infrastructuur aan de dynamiek van de business van zijn opdrachtgevers.

Daarbij wordt altijd gezocht naar de oplossing die daadwerkelijk businessvoordeel oplevert, een gunstigere kostenstructuur biedt en het proces vereenvoudigt. Onsight behoort tot de top van de Nederlandse netwerkbeveiligingsbedrijven. Het portfolio omvat diensten en oplossingen op het gebied van:

Data-, netwerk- en webbeveiliging

Applicatie- en netwerkoptimalisatie

Toegangscontrole

Security management

Onsight ontwerpt en realiseert beveiligingsinfrastructuren met producten van toonaangevende leveranciers zoals Versafe en F5. Projecten worden gerealiseerd door gecertificeerde consultants. De supportdesk biedt 24/7 operationele ondersteuning. Voor organisaties die het beheer van hun beveiligingsinfrastructuur willen uitbesteden, biedt Onsight de Managed Security Services. Hierbij wordt continu gezorgd voor proactief beheer, monitoring en rapportage van de beveiligingssystemen van de opdrachtgever.

 

Over F5

F5 Networks is dà© leider in Application Delivery Networking (ADN). De F5-producten zorgen ervoor dat bedrijfsapplicaties veilig, snel en altijd beschikbaar zijn. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het creëren van een flexibele IT-infrastructuur die volledig in lijn is met hun bedrijfseisen. Met F5-oplossingen hebben bedrijven strategische controle over alle informatie die binnen het netwerk wordt uitgewisseld: van cliëntapparatuur tot en met applicatieservers, dataopslag en alles daartussenin.

 

Over Versafe

Versafe is wereldwijd leider in online fraude preventie. Het bedrijf biedt revolutionaire anti fraude technologieën, specifiek voor de bescherming tegen phishing, pharming en Trojans. Door de implementatie van innovatieve, exclusieve en gepatenteerde oplossingen, stelt Versafe organisaties in staat om aanvallen van buitenaf direct op te sporen, te identificeren en tegen te gaan.

 

Meer informatie

Onsight Solutions BV

Mr. B.M. Teldersstraat 5

6842 CT  ARNHEM

+31 (0)26 35 20 100

[email protected]

www.onsight.nl