Maastricht, 20 mei 2008 - Op 23 mei 2008 verschijnt de uitgave: ‘Janthe’ van Morra Jetten, de auteur woont in Vlodrop.

Janthe is het mooie levensverhaal van een bijzondere vrouw. Ondanks dat Janthes leven niet over rozen gaat, houdt zij hoop en blijft ze op zoek naar zoals zij het noemt: ‘warme liefde’. Janthes leven kleurt warm oranje als zij onverwacht Gaetano ontmoet. Na deze ontmoeting raken de gebeurtenissen in een stroomversnelling en nemen uiteindelijk een trieste wending.
 
De uit het Gooi afkomstige Morra Jetten beschrijft in Janthe - haar tweede roman - het dagelijks leven vanuit een breed perspectief en een diepe interesse.
 
Zwart en wit bestaan niet, alle kleuren er tussen in wel. Morra Jetten ziet en voelt niet alleen al deze kleuren en hun extremen, zij zet ze ook nog om in woorden en herkenbare gebeurtenissen.
 
Janthe is een roman waarin je beslist het verhaal van iemand uit je omgeving herkent. Iedereen kan genieten en lachen om de mol en de zalm. En een baas als Gaetano? We kennen ‘m allemaal! Ruth en Rik vertonen bekende trekjes en gedrag dat wisselt tussen begrijpelijk subtiel en onbegrijpelijk extreem. Samen vormen zij een invloedrijke stroom die uiteindelijk iedereen - gewild of niet - meesleurt.
 
Na het lezen van Janthe besef je hoe weinig oprechte aandacht er is voor de stromingen ‘achter de voordeur’ en de hedendaagse problemen. Morra Jetten schrijft er intrigerend over: vooroordelen, egoïsme, kortzichtigheid, geweld, mishandeling en obsessieve liefdes.
 
Maar, dat is niet het enige: Morra Jettens woorden dringen diep in je hart. Het gevoel, de kleuren en fantasieën blijven je bij, samen met de vraag: ‘Waarom?’
 
Titel: Janthe
Auteur: Morra Jetten
ISBN 978 90 8666 054 4
Formaat: 135 x 215 mm
240 pagina’s paperback
Prijs: 17,50
 
Einde bericht

 
Voor redacties:
Op aanvraag sturen wij graag een recensie-exemplaar.
 
Voor meer informatie kunt u terecht bij:
René Bouman, Boekenplan, tel. +31 43 3581882,+31 6467 135 36 of [email protected] en bij PerlaScript, te Vlodrop email: [email protected] site: www.perlascript.nl