Jacqueline Beekman is de onbetwiste winnares van het  Nederlands Kampioenschap Rummikub dat dit weekend voor de 20ste keer in Wijk aan Zee werd gehouden. Het populaire spel met de langwerpige steentjes met gekleurde cijfers, bracht 145 enthousiaste Rumikubbers uit heel Nederland op de been. Jacqueline werd gehuldigd door de loco-burgemeester van Beverwijk (waar de gemeente Wijk aan Zee onder valt) Dhr. Hazeveld. Voor Jacqueline - die nu de eretitel ´Grootmeester van Nederland' draagt -  is dit pas het begin van haar Rummikub-carriere; zij vertegenwoordigt Nederland tijdens het WK dat in 2006 in Nederland wordt gehouden!

Over Rummikub
Rummikub is een van de drie populairste familiespellen ter wereld. In de loop der jaren zijn er meer dan 60 miljoen spellen verkocht, in 52 landen, verspreid over vijf continenten. Van Dubai tot Denemarken en van Gibraltar tot Hongkong. Het spel is vertaald in 25 talen en er bestaan dertien verschillende versies. Ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van Rummikub in Nederland wordt dit jaar een speciale zilveren editie uitgebracht.

Goliath is hoofdsponsor van het Nederlands Kampioenschap Rummikub en à©à©n van de grootste speelgoed distributeurs en producenten van Nederland. In 1980 introduceerde het bedrijf Rummikub op de Nederlandse markt.

bron:USP PR&Communicatie