Op maandag 10 oktober deed een 14-jarige jongen uit Beckum aangifte van mishandeling. Hij hield aan deze mishandeling 3 gebroken tanden, schaafplekken in zijn gezicht en een kapotte jas en fiets over.

De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen van dit voorval en verzoekt hen contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

De mishandeling vond plaats op zondagavond 9 oktober rond 00.15 uur op de Stepelerveldweg in Haaksbergen. De 14-jarige Hengeloër fietste vanaf Haaksbergen naar zijn huis in Beckum.  Voor en achter hem fietsten nog een aantal jongeren. De 14-jarige fietste alleen.
Op een bepaald moment kwamen hem drie knapen op de fiets tegemoet rijden vanuit de richting van het industrieterrein. Tijdens het passeren van deze drie knapen, gaf een van hen de 14-jarige zonder aanleiding een duw, waardoor hij kwam te vallen en genoemd letsel en schade opliep. De 14-jarige kende deze drie knapen niet. Het betreffen drie blanke jongens, ongeveer 15-16 jaar oud; allen droegen donkere kleding.

bron:Politie Twente