(Persbericht) De opbrengst van de watertaxi actie van Juniormarkt.nl voor Kika is bekend. Tijdens de 75-ste Sneekweek werd in totaal €875,- opgehaald en tijdens de Sail 2010 werd €1.733,- bij elkaar gevaren voor KiKa, in totaal dus €2.608,00. Zowel KiKa als Juniormarkt.nl zijn erg tevreden met dit resultaat.

Volgend jaar komt Juniormarkt.nl zeker terug met de watertaxi voor KiKa. In ieder geval tijdens de Sneekweek en verder nog op een aantal andere grote evenementen in het land. De kalender hiervoor komt op www.juniormarkt.nl. De komende periode wordt het watertaxi concept geëvalueerd. Tijdens de Sneekweek was het op sommige momenten lastig om voldoende passagiers te vinden terwijl op andere momenten de boot te klein bleek. Passagiers wilden vaak liever een rondvaart maken over het Sneekermeer in plaats van op het starteiland uitstappen. Dit werd bevestigd tijdens Sail 2010 waar rondjes gevaren werd langs de tall ships. Met de Sail werden bovendien vooraf een aantal rondjes verkocht per opbod via Juniormarkt.nl, deze waren razendsnel uitverkocht voor een bedrag van €100,00 per rondje met 8 personen. In het kort, de watertaxi komt terug, wellicht met een grotere boot en wellicht in een iets andere vorm, maar Juniormarkt.nl vaart weer voor KiKa in 2011!

Mede namens KIKA, bedankt Juniormarkt.nl een ieder die geholpen heeft de watertaxi mogelijk te maken. Voor de Sneekweek bedanken we in het bijzonder de medewerkers van de opstapplaatsen, Restaurant De Kajuit, bootverhuur Het Toppunt en het Sneekermeer Paviljoen voor de aanmeerplek en het plaatsen van de stoepborden en de vlaggen (helaas een gewild item tijdens de Sneekweek.....) Hartelijk dank ook aan alle winkeliers en horeca die de Kika watertaxi posters hebben opgehangen. Voor de Sail 2010 willen we in het bijzonder Jachthaven Peek, Jachthaven Bovendiep en Jachthaven Tineke Bakker bedankten voor resp. de gratis ligplaats, het kosteloos kranen van de boot op wel zeer ongebruikelijke uren en het parkeren van de boottrailer. We komen graag spoedig weer terug naar de Diemerzeedijk in Amsterdam!

Bijzonder veel dank ook aan de schippers en de watertaxi crew, Hans Huizer, Hans en Lidia Pool, Grietje en Almar Bakker, Jan Groen, Bob Wensink en Wietse Nieuwenhuis. Heel hartelijk bedankt voor de stuurmanskunsten, behulpzaamheid en gezelligheid aan boord. En last but not least hartelijk dank aan alle passagiers van de watertaxi, voor hun bijdrage in de collectebus, de verhalen, de fun en de soms heel bijzondere gesprekken.

De overhandiging van de cheque aan de ambassadeur van KiKa in Friesland vindt donderdag 23 september plaats. Als u hierbij aanwezig wil zijn, neemt u dan contact op met Anet Huizer, 06 251 81 220.

=================================================
Voor de redactie

www.juniormarkt.nl It Harspit 23 8604 VS Sneek Voor vragen of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Anet Huizer, 06 251 81 220 of per email [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular