Maandag zijn de data bekend gemaakt van de 'FUTURESEX/LOVESHOW WORLD TOUR' waarmee Justin Timberlake komende zomer Europa zal aandoen. Na een compleet uitverkochte Paradiso clubshow in juni dit jaar komt de megaster op zaterdag 16 juni 2007 terug naar Nederland voor een optreden 'in the round' in de Amsterdam ArenA. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

De tourdata van de 'FUTURESEX/LOVESHOW WORLD TOUR' zijn vandaag officieel bevestigd door het management van Justin Timberlake. De tour start op 24 april in Belfast en doet daarna grote steden in Engeland, Schotland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland en Scandinavië aan.

Na de zeer goed ontvangen en uitverkochte SexyBack clubtour eerder dit jaar in Londen, Parijs en Amsterdam komt Justin Timberlake terug voor het grote werk. De intieme sfeer van de clubconcerten wordt echter doorgezet in de Europese Tour; Justin Timberlake zal samen met zijn dansers en veertienkoppige band een concert geven 'in the round'. Met het podium in het midden van de ArenA wordt de 'FUTURESEX/LOVESHOW WORLD TOUR' een ultieme kijk- en luisterervaring.

Van het nieuwe album FutureSex/LoveSounds dat mede werd geschreven en geproduceerd door Timberlake zelf zijn wereldwijd inmiddels meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht. Het album bereikte de nummer 1-positie in onder andere de UK, Amerika en Canada, en de eerste single 'SexyBack' ft. Timbaland stond wekenlang hoog in de hitlijsten. Met de nieuwe single 'My Love' staat Timberlake in de US zelfs als eerste artiest in de geschiedenis met twee singles in de radio top 5 van meest gedraaide platen.

 

bron:Mojo