Het is bijna zover! Op 27 juni brengen de zangeressen van K3 hun gloednieuwe single Kuma He uit . Kuma He gaat over zon, zee, strand en...liefde! Oftewel: een ideale single om een heerlijke zomer mee in te luiden!

Als extraatje krijg je bij de single een gratis rubberen Kuma He K3 armbandje. Maar je moet wel snel zijn, want op=op! Karen, Kristel en Kathleen zullen Kuma He voor het eerst live ten gehore brengen op het Studio 100 Zomerfestival in Ahoy Rotterdam op 25 en 26 juni!

Het verschijnen van de nieuwe single Kuma He is slechts een voorproefje op wat er verder nog komen gaat. Half oktober komt er namelijk een compleet nieuw album van K3 uit. Een groot aantal liedjes van de nieuwe CD komen terug in het de concertreeks van K3 live in Ahoy Rotterdam. En niet een: maar liefst zesmaal staan Karen, Kristel en Kathleen in de muziektempel van Rotterdam. Op 19, 22 en 23 oktober is het zover. Het worden stuk voor stuk spectaculaire concerten met een live-orkest, een prachtige lichtshow, een heleboel fantastische dansers en natuurlijk niet te vergeten, de zangeressen van K3!

bron:BMG