Laren, 2 juni 2008 – Kadenza, Enterprise Intelligence specialist, heeft wegens uitbreiding van haar dienstenpakket per 1 juni Gerard Slump (49) aangesteld als Teamleider Financiële Consolidatie. In deze functie is Gerard verantwoordelijk voor het opzetten van het nieuwe team Financiële Consolidaties bij Kadenza. Met de uitbreiding van de dienstverlening komt Kadenza tegemoet aan de wensen van opdrachtgevers om naast de bestaande planning- en budgetteringsdienstverlening nu ook consolidatie oplossingen te implementeren.

Gerard is een zwaargewicht op het gebied van financiële consolidatie. Hij werkte in de periode van 2000 tot 2005 als Finance Professional bij Yacht. Tot 2008 werkte hij als Senior Business Consultant bij ConQuaestor, specialist op het gebied financiële dienstverlening en consulting. In deze functies deed Gerard jarenlang uitgebreide ervaring op met het managen van financiële consolidatietrajecten in complexe en internationale omgevingen. Daarnaast bouwde hij diepgaande kennis op over consolidatieoplossingen en -software van verschillende leveranciers en was hij tevens eindverantwoordelijk voor de implementatie van financiële consolidatieprojecten.

 

“De manier van bedrijfsvoering en de visie op Enterprise Intelligence van Kadenza spreken mij enorm aan”, aldus Gerard Slump, Teamleider Financiële Consolidatie bij Kadenza. “Kadenza pakt de EI-projecten vanuit een breed geïntegreerde scope aan. Bij mijn vorige werkgevers was ik óf verantwoordelijk vanuit de financiële hoek óf vanuit de ICT hoek. Bij Kadenza heb ik de mogelijkheid beide gebieden met elkaar te integreren, een werkwijze die voor onze opdrachtgevers veel voordelen biedt. Vanuit deze benadering grijp ik de uitdaging van Kadenza om het bestaande Planning & Control team uit te breiden met een nieuwe dienstverlening op het gebied van Financiële Consolidatie met beide handen aan.”

 

Jeroen Blankendaal, Directeur van Kadenza: “Met de introductie van de nieuwe dienstverlening op het gebied van Financiële Consolidatie komen wij tegemoet aan de groeiende behoefte bij onze opdrachtgevers aan systemen en tools voor het opzetten van geconsolideerde jaarrekeningen. Wij zijn dan ook verguld met de komst van Gerard die, als zeer ervaren financieel consultant, het nieuwe team voor Financiële Consolidatie vorm gaat geven.”

--------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Gerard Slump, Teamleider Consolidatie bij Kadenza.

 

Over Kadenza

Kadenza is specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza werkt aan vele projecten bij toonaangevende ondernemingen in Nederland, verdeeld over diverse branches: finance, telecom, retail, transport en bestuursorganen binnen de overheid. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 90 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.

 

Meer informatie:

Marcommit PR

Yvonne Fisscher

035 582 27 30

[email protected]