Laren, 19 juni 2008 – Kadenza, specialist in Enterprise Intelligence oplossingen, komt CEO’s van opdrachtgevers tegemoet in de groeiende vraag naar ruimte voor het houden van strategiesessies op CIO en CEO niveau. Kadenza biedt management teams van opdrachtgevers op eigen terrein een inspirerende plek om strategische managementsessies te beleggen. Daarnaast biedt de strategieruimte ook een extra mogelijkheid om trainingen en projectbijeenkomsten te organiseren.

Om deze strategiesessies en trainingen voor opdrachtgevers te kunnen faciliteren, heeft Kadenza haar huidige bedrijfspand uitgebreid met het naastgelegen pand aan de Eemnesserweg 53 te Laren. Jeroen Blankendaal, Directeur van Kadenza: “Doordat de waarde van organisaties verschuift van het brengen van inzicht in het heden en het verleden naar het formuleren van een betrouwbaar beeld van de toekomst, hebben management teams steeds frequenter behoefte aan strategisch overleg. Kadenza biedt organisaties realistische scenario’s en vooral een betrouwbaar zicht op de toekomst. Dat stelt hen in staat om hun strategie voortdurend te toetsen aan de realiteit en zo hun winstgevendheid te vergroten. Wij bieden hen de ruimte om in alle rust en vrijheid te brainstormen. Daarbij zijn wij graag hun sparringpartner.”
 
-------------------------------------------------
 
Over Kadenza
Kadenza is specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van ervaring in bedrijfsvoering en -processen en Enterprise Intelligence-expertise, levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 90 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.
 
Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30