KAMELEON 2 is het eerste weekend nog beter bezocht dan DE SCHIPPERS VAN DE KAMELEON in 2003. Al meer dan 70.000 mensen hebben dit weekend de Nederlandse familiefilm in de bioscoop gezien. DE SCHIPPERS VAN DE KAMELEON was in 2003 met 750.000 bezoekers de best bezochte Nederlandse film en KAMELEON 2 is met deze opening hard op weg diezelfde status voor het jaar 2005 te behalen.

KAMELEON 2 draait nu overal in de bioscoop.

De Kameleonverfilmingen zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Hotze de Roos (Uitgeverij Kluitman). In Kameleon 2 dreigen de bewoners van Lenten de dupe te worden van een op geld beluste aannemer die een snelweg en een villawijk wil aanleggen in het rustieke dorpje. Daarvoor zal ook het huis van Marieke, de beste vriendin van Hielke en
Sietse, gesloopt moeten worden. De tweeling probeert hier op verschillende manieren een stokje voor te steken, maar of dit zal lukken... Dat belooft weer een groot en spannend  avontuur te worden!

Kameleon 2 is een film van Kameleon Producties en coproducent KRO. Bridge Entertainment Group en Independent Films brengen de film uit.

bron:Independent films

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular