De televisiezender voor de regio Arnhem en Nijmegen gaat samenwerken met de nieuwssites arnhemnieuws.nl en nijmegennieuws.nl. Met deze samenwerking wil Kanaal 13 zich nog meer profileren als regionale zender voor het gebied Arnhem/Nijmegen.

Kanaal 13 zal meerdere malen per dag een nieuwsupdate brengen in de vorm van headlines welke verzorgd worden door de nieuwssites. De nieuwsuitzendingen van Kanaal 13 zijn via een link te bekijken via de sites arnhemnieuws.nl en nijmegennieuws.nl. De beide media zullen elkaar via hun eigen media promoten.

Kanaal 13
Kanaal 13 is dà© televisiezender in de regio Arnhem Nijmegen. Met dagelijkse nieuwsuitzendingen van 20 (!) minuten en aanvullende regionale programmering zoals Zakencircuit, Taxi in de regio, Vitesse Dichtbij, NEC Magazine, Luxor Live, Uit TV en Geen Commentaar is de zender een aanvulling op het televisieaanbod. In het najaar zal de zender nieuwe (regionale) programma‘˜s uitzenden waarmee het aanbod regionale programmering nog meer zal toenemen. Kanaal 13 is vanaf 1 juli 2010 te ontvangen op kanaal 704 via digitale tv van UPC.

Arnhemnieuws.nl/Nijmegennieuws.nl
De nieuwssites arnhemnieuws.nl en nijmegennieuws.nl zijn onderdeel van Nederlandnieuws.nl. De sites brengen dagelijks het nieuws uit de regio aangevuld met sportnieuws en uitgaansnieuws. Dagelijks trekken de sites duizenden bezoekers. NederlandNieuws.nl is een organisatie die tot doelstelling heeft om in elke gemeente van Nederland een regionale nieuwssite te exploiteren. De regionale nieuwssites brengen elke dag, naast het laatste regionale nieuws, natuurlijk ook het laatste nationale en internationale (sport)nieuws, een uitgebreide regionale uitgaansagenda en een regionale infopagina.

Ontvangst

Kanaal 13 is te ontvangen via UPC. Tot 1 juli via het analoge pakket en vanaf 1 juli uitsluitend via UPC Digitale TV, Kanaal 704. De uitzendingen zijn ook te zien via www.kanaal13.tv. De regionale nieuwssites zijn te zien via www.arnhemnieuws.nl en www.nijmegennieuws.nl