Televisiezender is vanaf 1 juli te ontvangen op kanaal 704

De televisiezender voor de regio Arnhem Nijmegen is vanaf 1 juli 2010 te ontvangen via kanaal 704 in het digitale basispakket van UPC Digitale TV. Kanaal 13 is dà© televisiezender in de regio Arnhem Nijmegen. Met dagelijkse nieuwsuitzendingen van 20 (!) minuten en aanvullende regionale programmering zoals Zakencircuit, Taxi in de regio, Vitesse Dichtbij, NEC Magazine, Luxor Live, Uit TV, De Geschiedenisbus en Ooggetuige is de zender een aanvulling op het televisieaanbod. In het najaar zal de zender nieuwe (regionale) programma‘˜s uitzenden waarmee het aanbod regionale programmering nog meer zal toenemen.

Kanaal 13 is dà© televisiezender in de regio Arnhem Nijmegen. Het station is sinds 1 juli 2008 actief en richt zich uitsluitend op de regio Arnhem Nijmegen. De zender wilde al eerder digitaal doorgegeven worden maar kon dit pas realiseren nadat enkele technische zaken waren afgerond. Kanaal 13 is vanaf 1 juli 2010 te ontvangen op kanaal 704 via digitale tv van UPC.

UPC Digitale TV
Met UPC Digitale TV biedt het bedrijf haar klanten niet alleen meer zenders, maar ook interactieve televisie. Hiermee krijgen zij met à©à©n druk op de knop van de UPC-afstandsbediening toegang tot de nieuwste films, series, of documentaires wanneer het hen uitkomt. Tegelijkertijd krijgen zij met een HD-abonnement toegang tot HDTV, waarmee zij zenders als EurosportHD, Discovery HD, RTL 7 en 8 HD, History Channel HD en de Publieke Omroepen HD in de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit kunnen bekijken.

Ontvangst
Kanaal 13 is te ontvangen via UPC Digitale TV kanaal 704 in Arnhem, Duiven, Westervoort, Nijmegen, Beuningen, Groesbeek, Ubbergen, Millingen a/d Rijn, Mook en Middelaar en Huissen. De uitzendingen zijn ook te zien via www.kanaal13.tv