Kosteloos voor huidige gebruikers, meer mogelijkheden voor het verkoopkanaal om nieuwe klanten te werven

´s-Hertogenbosch, 4 november 2009 Kaspersky Lab introduceert vandaag tijdens Infosecurity een belangrijke update van de Kaspersky Open Space Security ´endpoint‘˜ internetbeveiligingsproducten en van de beheerconsole (Administration Kit). Deze oplossingen werden ontwikkeld om resellers te helpen nieuwe klanten te werven en de loyaliteit van de huidige klanten te waarborgen. Bedrijven van iedere omvang hechten belang aan eenvoudige installatie en beheer, alsook het bieden van permanente bescherming. Versie 8.0 van de Kaspersky Lab beheerconsole (Administration Kit) zorgt voor een eenvoudig, intuïtief en gecentraliseerd beheer van Kaspersky‘˜s endpoint beveiliging.

Wat is nieuw?
Een nieuwe beheerinterface biedt een wizard-achtige installatie en dashboards met realtime updates. IT-beheerders zijn daardoor minder tijd kwijt met het installeren en beheren van endpoint beveiliging. Meer dan 40 functies zijn nieuw of verbeterd en zorgen voor een nog betere beveiliging van een gemakkelijk te gebruiken oplossing voor de beveiliging van netwerken van iedere omvang, van enkele PC‘˜s tot gedistribueerde netwerken met complexe beheerstructuren.

Deze nieuwe functionaliteit omvat ondersteuning van SNMP, integratie met Microsoft NAP, het op de client schakelen tussen mobiele en reguliere beveiligingspolicies, automatische installatiepakketten en Group policies (speciale settings voor de run-time omgeving), alsmede verbeterde tools voor het maken van een veilige back-up en distributie van updates.

In de benadering van Kaspersky Lab ten aanzien van zakelijke oplossingen gaat het om een eenvoudige installatie en beheer dat weinig tijd vergt. Gebruik van Kaspersky‘˜s beheerconsole Administration Kit 8.0 zorgt voor een drastische vermindering van de totale eigendomskosten van de antivirusoplossingen van Kaspersky Lab.

Beveiliging van het endpoint
Naast de nieuwe beheerconsole komt Release 2 van de Windows endpoint beveiligingsproducten beschikbaar. De update omvat een aantal nieuwe technologieën, waaronder een update van de scan engine en de heuristische analyser een proactieve verdedigingstool. De engine kan aanzienlijk meer malware detecteren, terwijl het gebruik van systeembronnen is verminderd. De heuristische analyser simuleert het draaien van onbekende ´riskware‘˜, analyseert het gedrag ervan en blokkeert kwaadaardige activiteiten voordat het programma in een normale omgeving draait.

De applicatie is ontwikkeld om Microsoft Windows PC‘˜s en servers te beschermen en is compatibel met Windows 7.

Gideon Luke, European Channel Marketing Manager van Kaspersky Europe: à¢â‚¬Å“We hebben de plicht om de modernste en meest geavanceerde IT-beveiliging te bieden aan onze zakelijke klanten. Met deze updates inclusief de nieuwste technologieën die we zelf hebben ontwikkeld, voldoen we aan deze plicht. De geà¼pdate versies van de zakelijke producten zullen dienen als hoeksteen voor onze toekomstige expansie.à¢â‚¬

Prijs en beschikbaarheid
Voor informatie over prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Kaspersky Lab Benelux via [email protected] of [email protected] of +31 (0)73-6154 830.

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde oplossingen levert voor de beveiliging van bedrijfs- en thuisnetwerken tegen internetgerelateerde risico‘˜s als virussen, spam, hackers, crimeware, malware en spyware. De door Kaspersky ontwikkelde technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande IT-securitybedrijven.

Het hoofdkantoor van Kaspersky Lab is gevestigd in Moskou, Rusland. Daarnaast heeft het bedrijf regionale kantoren in de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Roemenië, China, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten plus een wereldwijd netwerk van ruim vijfhonderd partners.

Voor meer informatie: www.kaspersky.nl, http://www.viruslist.com of www.threatpost.com (alles over internetbeveiliging: alerts, analyses en nieuws, inclusief Kaspersky Virus Scanner).

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie of hoge resolutiemateriaal kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen:

Kaspersky Lab
Marjon van Dinther
Tel. +31 (0)73 6154 851
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

Website: http://www.kaspersky.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular