Katie Melua geeft op vrijdag 8 december een concert in de Heineken Music Hall. Eerder dit jaar trad ze hier al 2 keer voor een uitverkochte zaal op. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag.

Haar twee concerten eerder dit jaar in Amsterdam waren in een mum van tijd uitverkocht. Ook in Engeland stond ze begin dit jaar voor 18 uitverkochte zalen. Dat de zangeres populair is in ons land blijkt ook uit de nummer één positie van het album 'Piece by Piece' in het album jaaroverzicht van 2005. Maar ook in haar eigen land (Engeland) is dit album het best verkochte album van 2005.

Katie Melua is met het uiterlijk van een topmodel en haar loepzuivere stem met recht een jazz/blues sensatie te noemen. Met haar muziek, een mengeling van jazz, folk en blues, zit ze tussen alle genres in - net als de anderen van het rijtje fantastische Britse sterren: Joss Stone, Amy Winehouse en Jamie Cullum. Haar live optredens krijgen lovende kritieken. Kom tot rust en geniet volop van de serene muziek van Katie Melua.

bron:Mojo