Veenendaal, 14 juli  2008Erwin van Dam (26) is aangesteld als account manager voor de Beheer- en Servicetak van Kender Thijssen. Deze aanstelling is de tweede in korte tijd, waarmee Kender Thijssen haar marktpositie binnen Handel en Industrie verder versterkt. Erwin is binnen zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de relaties met zowel bestaande als nieuwe accounts. Erwin beschikt over een brede werkervaring, ondermeer als accountmanager bij Business Media en als functioneel beheerder bij ArboNed en Imtech Telecom (voorheen Datelnet).

 

Erwin van Dam: “Kender Thijssen heeft zich bewezen en heeft een naam hoog te houden op het gebied van beheer van ICT-infrastructuren. Daarbij hanteert Kender Thijssen een aanpak die professionaliteit uitstraalt. Kender Thijssen werkt hiermee op inspirerende wijze samen met haar klanten, waarin naast de dagelijkse contacten ook ruimte is voor gezamenlijke activiteiten. Ik vind het daarom een uitdaging om binnen mijn nieuwe functie bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.”

 

-----------------Noot voor de redactie
Er is een hoge resolutie foto beschikbaar van Erwin van Dam, account manager bij Kender Thijssen.

Over Kender Thijssen
Al ruim 25 jaar helpt Kender Thijssen middelgrote en grote organisaties in de Benelux beter te presteren. Door goed te begrijpen wat organisaties écht nastreven en door het slimmer toepassen van ICT biedt Kender Thijssen continuïteit. Continuïteit in de ICT-omgeving ter ondersteuning van dagelijkse bedrijfsvoering en kritieke processen. Of liever nog: continuïteit in de vorm van een dienst. Kortom, één dienstverlener die kan ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren en bekend staat om haar aangenaam professionele werkwijze. Daarmee heeft Kender Thijssen zich inmiddels bij de top van ICT-dienstverleners in Nederland gevoegd. Over het boekjaar 2007 realiseerde Kender Thijssen een omzet van € 49 miljoen. Meer informatie op www.kender-thijssen.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Marianne van Barneveld
[email protected]
035-582 27 30

 

 

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular