(Persbericht)

Kerstpakketten 2010 bestellen via Kerstpakketbezorgen.nl
Kerstpakketten worden steeds vaker online besteld. Geschenkbezorgen.nl heeft daarom een nieuwe webwinkel gelanceerd, Kerstpakketbezorgen.nl. Kerstpakketbezorgen.nl is een slimme online oplossing voor het bezorgen van eindejaarspakketten op elke gewenst adres in Nederland.

Kerstpakketten
Een goed kerstpakket samenstellen en leveren is vakwerk. Alles moet kloppen tot in de puntjes. Kerstpakketbezorgen.nl heeft hier goed over nagedacht en jaren lang ervaring mee. Het aanbod varieert van kleine kerstpakketten tot grote, rijk gevulde kerstpakketten. Het assortiment is helemaal op de trends van 2010 aangepast. Oer-Hollandse thema‘˜s zijn ook dit jaar weer populair. Daarnaast is er grote vraag naar pakketten gevuld met luxe etenswaar in een kleurenthema. Sinds enkele jaren zijn ook de fairtrade/ biologische pakketten erg in trek. Ook deze zijn uiteraard terug te vinden in het assortiment.

Unieke service
Alle bestelling kunnen binnen drie dagen worden bezorgd in heel Nederland. Ook tijdens de drukke kerstperiode wordt een snelle levering gegarandeerd. Via de webshop is het mogelijk om meerdere ontvangers op te geven. In dit geval zal uw bestelling bij alle opgegeven ontvangers worden afgeleverd. Alle kerstpakketten uit het assortiment zijn te voorzien van een kaartje of brief met/ of zonder uw logo. Deze kaartjes of brieven zullen toegevoegd worden aan de kerstpakketten.

Bestellen
Een bestelling plaatsen bij Kerstpakketbezorgen.nl is makkelijk. Middels het 4-stappen plan die u door de website heen navigeert is een bestelling zo geplaatst. Mocht u geïnteresseerd zijn in een prijsopgave dan zal een medewerker u binnen à©à©n (werk)dag een offerte toesturen. De offerte kunt u gemakkelijk via de website aanvragen.
Of het nu gaat om à©à©n kerstpakket of om honderden kerstpakketten, Kerstpakketbezorgen.nl zorgt ervoor dat elk kerstpakket op het gewenste afleveradres wordt bezorgd!
Mocht u nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie:

Kerstpakketbezorgen.nl
Oudeweg 107
2031 CC Haarlem
Tel: +31 (0)88 500 02 00
Website: www.kerstpakketbezorgen.nl
Over Geschenkbezorgen.nl
Geschenkbezorgen.nl is het bedrijf achter de succesvolle webwinkels
Wijnbezorgen.nl, Champagnebezorgen.nl, Bosbloemenbezorgen.nl, Fruitmandbezorgen.nu en Taartbezorgen.nu. Met een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten, levering binnen 24u, goede service en een aantal unieke kenmerken zijn de websites van Geschenkbezorgen.nl op dit moment toonaangevend binnen de branche.