Letselschadebureau Kloppenburg uit Amersfoort krijgt op 25 juni 2008 het keurmerk letselschade uitgereikt. Letselschadebureau Kloppenburg behoort tot de eerste groep bedrijven die het keurmerk uitgereikt krijgt, omdat het voor de lancering al aan de keurmerkeisen voldeed.    

 

 

 

Het keurmerk letselschade ontwikkelt en handhaaft kwaliteitsnormen voor belangenbehartigers van letselschadezaken. Het keurmerk omvat een aantal belangrijke waarborgen, zoals deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie, duidelijkheid en integriteit. Een bedrijf met het keurmerk letselschade geeft letselschadeslachtoffers de garantie van bepaalde eigenschappen en kwaliteitseisen.

 
Letselschadebureau Kloppenburg in Amersfoort is één van de grootste bureaus in de markt en is gespecialiseerd in de belangenbehartiging van slachtoffers met letselschade. Één van de belangrijkste kenmerken van de werkwijze is de open en directe communicatie. De filosofie is dat alle betrokken partijen moeten weten waar ze aan toe zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin van Slooten, telefoonnummer 033-2537200 of 06-52581639, rechtstreeks e-mail adres: [email protected]