Breda, 7 december 2009 - Toshiba Information Systems Benelux, leverancier van portable computers en toebehoren, heeft met ingang van 1 december 2009 Kim Dijk benoemd tot Product Manager Digital Products and Services. Kim werkt al ruim 13 jaar bij Toshiba en heeft daar verschillende managementondersteunende functies vervuld.

Als Product Manager is zij verantwoordelijk voor de digitale lifestyle producten van Toshiba in de Benelux, waaronder de Camileo-serie camcorders en de onlangs geïntroduceerde JournE Touch multimedia tablet. Kim draagt zorg voor de planning en beschikbaarheid, alsook voor de online en offline informatievoorziening rond deze producten.

Kim Dijk: à¢â‚¬Å“We zien dat er steeds meer vraag komt naar producten die goed bij de computer aansluiten, zoals multimedia-apparaten en e-books. Mijn uitdaging is het nog beter in de markt zetten van de digitale producten die we leveren. Die zijn van dezelfde hoge kwaliteit als onze notebooks, maar nog te weinig mensen weten dat.à¢â‚¬

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 199.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 67 miljard US$ (2009).

Meer informatie: www.computers.toshiba.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Amel Msellemi
Tel. +31 (0)76 - 5438715
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]