Haarlem - 23 juni 2010

Klussers zijn het bieden op opdrachten zat!

Inmiddels zijn er in Nederland tal van websites bijgekomen waar klussers kunnen bieden op opdrachten in- en om het huis. Dit soort bied-sites maakt dat de
markt steeds vaker negatief beinvloed wordt door absurd lage prijzen die op klussen worden geboden. Dit leidt ertoe dat klussers vaak onder de kostprijs moeten werken wat weer vaak ten koste gaat van kwaliteit.

Er wordt in Nederland heel wat afgeklust. Veel van die klussen doet men zelf, voor andere klussen schakelt men graag een vakman in. Dit laatste doet men steeds vaker door het online plaatsen van klusopdrachten op internet. Vanwege de tijd waarin we leven is het fenomeen ´biedingen‘˜ heel populair geworden. Opdrachtgevers willen het liefst zo veel mogelijk besparen op het laten uitvoeren van klussen. Maar let op, ´Goedkoop is vaak duurkoop‘˜. Klussers die op zoek zijn naar nieuwe klanten en opdrachten worden hier steeds vaker mee geconfronteerd. Met vaak te dure abonnementen en beperkte bied-mogelijkheden om toegang te krijgen op dit soort sites worden zij min of meer verplicht onder hun ´normale prijs‘˜ bieden om een opdracht binnen te halen. Maar de opdracht gaat vaak aan hun neus voorbij, want er is altijd wel iemand die het voor minder doet. Klussers zijn het bieden zat en realiseren zich steeds meer dat bieden geen zin heeft!

KlusOpdracht biedt het alternatief en is een vraag- en aanbod site bedoeld om vakmannen en opdrachtgevers rechtstreeks bij elkaar te brengen aangaande klussen in- en rondom het huis zonder biedingen! Een opdrachtgever plaatst gratis en geheel vrijblijvend een klusopdracht op www.klusopdracht.nl waarna vakmannen op deze opdracht kunnen reageren en indien gewenst een afspraak kunnen maken voor bezichtiging voordat er een prijs wordt afgegeven. Rechtstreeks contact waarbij het aan de opdrachtgever is te bepalen op welke reactie hij wenst in gaan en wie de klus uiteindelijk mag komen uitvoeren.

Wilt u weten wat KlusOpdracht voor u als vakman kan betekenen? Kijk dan op onze website of neem contact op met [email protected]

Noot voor de redactie niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
E. Van der Spek
Telefoonnummer: 023-531 6781
E-mail: [email protected]
website: www.klusopdracht.nl