Amersfoort, 27 november 2017

Vrijdag 24 november jl., op de Dag van de Fysiotherapeut, heeft het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) een tweejarige samenwerkingsovereenkomst getekend met het Nederlands Paramedisch Instituut (NPi). Deze overeenkomst betekent dat het KNGF in haar streven om de fysiotherapie in Nederland verder te professionaliseren, zich ervan verzekerd dat de referaten en de webcasts van de NPi-service de komende twee jaar weer vrij toegankelijk zijn voor haar leden.

MijnNPi: alles in één overzicht
De diverse NPi-diensten en -producten komen op 1 januari 2018 samen in een nieuwe website: www.mijnnpi.nl. Hier zijn onder meer alle abonnementen, gevolgde cursussen, referaten en webcasts van de NPi-service overzichtelijk geplaatst.

NPi-service in nieuw jasje
Vanaf januari 2018 wordt de vormgeving en schrijfstijl van de referaten vernieuwd. Deze worden hierdoor praktischer en nog sneller leesbaar. Maar niet alles wijzigt: de praktische vertaalslag door één van de tientallen thema-experts blijft, net als de 240 referaten die jaarlijks verschijnen.
De leden van het KNGF krijgen 10% korting op de ruim 400 cursussen die het NPi jaarlijks aanbiedt.


Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie:
drs. M.W.A. Jongert, directeur NPi (06 468 111 60), e-mail: [email protected]
Nederlands Paramedisch Instituut (NPi)
Postbus 1161, 3800 BD  AMERSFOORT
Berkenweg 7, 3818 LA  AMERSFOORT
Tel.: 033 421 6100
E-mail: [email protected]
URL: www.npi.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular