De KNVB heeft de competitiewedstrijd tussen Ajax en ADO Den Haag opnieuw vastgesteld. Deze wedstrijd zou in speelronde 1 worden gespeeld, maar kon op last van de gemeente en de politie van Amsterdam geen doorgang vinden.

Omdat de gemeente en politie nu alsnog medewerking geven de wedstrijd midweeks te spelen, heeft de KNVB de wedstrijd vastgesteld op woensdag 21 september. Dit betekent dat de in die midweek geplande wedstrijden om de Gatorade Cup van Jong Ajax en ADO Den Haag worden verschoven. De bekerwedstrijd Jong Ajax - Cambuur wordt nu gespeeld op dinsdag 20 september.

Omdat de aanklager betaald voetbal heeft vastgesteld dat Jong PSV tijdens de bekerwedstrijd tegen SHO de niet-speelgerechtigde speler Lindsay Wilson heeft opgesteld, heeft het bestuur betaald voetbal conform artikel 17 van het bekerreglement besloten het resultaat van de wedstrijd ongeldig te verklaren. Dit betekent dat Jong PSV de wedstrijd reglementair heeft verloren en dat de plaats in het bekertoernooi wordt overgenomen door SHO. De op 20 september geplande wedstrijd om de Gatorade Cup tussen ADO Den Haag en SHO is verplaatst naar woensdag 28 september.
 
bron:KNVB