Komend weekeinde geen werkzaamheden knooppunt HolendrechtAanstaand weekend is er wèl verkeer mogelijk vanaf de A2 komende uit Utrecht en uit Amsterdam naar de Gaasperdammerweg (A9). In een eerder bericht werd medegedeeld dat dit niet mogelijk was vanwege werkzaamheden aan het knooppunt Holendrecht. Deze werkzaamheden verschuiven naar het weekend van 6/7 augustus 2005. Reden voor de verschuiving van de werkzaamheden is naast de slechte weersverwachting ook de verwachte verkeersdrukte door het evenement Amsterdam Tournament in de Arena.

Werkzaamheden 6/7 augustus
In het weekend van 6/7 augustus is er géén verkeer mogelijk vanaf de A2 komende uit Utrecht en uit Amsterdam naar de Gaasperdammerweg (A9). Dan vinden de uitgestelde asfalteringswerkzaamheden plaats op de verbindingsweg A2/A9 vanuit Utrecht en op die vanuit Amsterdam. Dit werk vormt onderdeel van het Groot Onderhoud Gaasperdammerweg. In de nacht van vrijdag 5 augustus op zaterdag 6 augustus wordt de weg afgesloten rond middernacht. Vervolgens is de weg weer open op maandag 8 augustus vòòr de ochtendspits. Het verkeer wordt omgeleid. De Route Informatie Panelen (DRIP's) en gele borden geven de omleidingen aan. Het verkeer vanaf de A1 richting Gaasperdammerweg heeft geen hinder van de werkzaamheden en kan gewoon gebruik blijven maken van deze weg. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers de omleidingsroutes of alternatief vervoer te nemen.

Het verkeer op de A9 vanaf Amstelveen naar het AMC kan door de werkzaamheden geen gebruik maken van de Gaasperdammerweg en wordt omgeleid op de A2 via de afrit 1 Ouderkerk aan de Amstel. Tevens kan het verkeer op de A2 uit Utrecht naar Amsterdam Zuidoost ook geen gebruik maken van de Gaasperdammerweg. Dit verkeer wordt ook omgeleid via de afrit 1 Ouderkerk aan de Amstel.

bron:VenWComments are closed.
%d bloggers liken dit: