Koninklijke Ouwehand en Visgilde bundelen krachten in winkelconcept



Koninklijke Ouwehands Rederij & Visverwerking in Katwijk en Visgilde zijn een
bijzondere samenwerking aangegaan. Ouwehand wordt kwaliteitsleverancier en 'preferred supplier' van Visgilde, de winkelorganisatie met meer dan vijftig visspeciaalzaken in Nederland, terwijl Visgilde het merk 'De Visscher Seafood', waaronder twaalf  visspeciaalzaken opereren, overneemt van Ouwehand.

B. Floot, directeur van Visgilde, en A. de Jong, algemeen directeur van Ouwehand, zien de constructieve samenwerking als een belangrijke stap voor de toekomst. 'We zijn blij met deze deal. Ouwehand richt zich op het toeleveren van de visspeciaalzaken en houdt zich bezig met het verwerken van kwalitatief hoogwaardige vis. Visgilde verwacht door de samenwerking dit jaar te groeien naar zeventig vestigingen.' De directeuren van beide organisaties hebben de samenwerking, die per 1 januari 2006 in gang werd gezet, maandag 30 januari 2006 officieel bekrachtigd tijdens de vergadering van Visgilde in Soest.
Concept
Visgilde is een moderne visspeciaalzaak voor mensen die houden van gezond en vooral lekker eten. Het concept waarborgt de kwaliteitsformule, een wereld aan verse vis,visspecialiteiten en kant-en-klaar maaltijden. B. Floot, directeur van Visgilde, is verheugd over de vergaande samenwerking met Ouwehand. 'Wij kunnen op deze manier onze speciaalzaken nog verder uitbreiden en de consument verzekeren van een gezond en hoogwaardig product in een aangename, nette en herkenbare omgeving. Tevens zijn we met onze winkelformule een innoverende speler in de gespecialiseerde visdetailhandel. Ouwehand is daarom een perfecte partner om ons assortiment nog meer uit te breiden.'
Vakmatig
'Onze samenwerking is het begin van het innovatief bundelen van krachten in de visbranche', legt A. de Jong, directeur van Ouwehand, enthousiast uit.'Beide organisaties informeren en inspireren elkaar voor nieuwe producten, zodat we de consument meer inzicht kunnen geven in het bereiden en nuttigen van gezonde voeding. Onze aandacht gaat daarbij speciaal uit naar het ontwikkelen van gemaksproducten. We willen elkaar vakmatig ondersteunen. Ouwehand staat als visspecialist bekend om vooral een grote diversiteit aan producten waaronder maatjesharing, gerookte makreel, marinades en gebakken producten als lekkerbekjes en kibbeling. Op deze manier krijgen we nog meer de gelegenheid de consument met ons hele assortiment aan verse, verpakte, diepgevroren en op verschillende manieren bereide vis te laten kennismaken.'
bron:Visgilde



Comments are closed.
%d bloggers liken dit: