Op zondagmiddag 19 juni is de historische muzieknis in Cultuurpark de Hout in Alkmaar het podium voor popkoren uit Alkmaar en omgeving.

Onder het motto "Popkoren laten zich horen" treden voor u op:
13.00 uur "Rendez Vous"
14.00 uur Midway Singers
15.00 uur Reflexx
16.00 uur So What ?
17.00 uur Together
De muzieknis vindt u in het park tussen het Medisch Centrum Alkmaar en het stadion van AZ. De ingang is aan de Julianalaan.  De toegang is gratis.

"Rendez Vous" een nieuw koor en bestaat uit 25 enthousiaste mannen en vrouwen die samen een dynamisch optreden gaan verzorgen. Zij willen er een leuke happening van maken, zij zingen een gevarieerd liedjesprogramma met populaire nummers onder leiding van de dirigente Caroline Rademaker.

Midway Singers een dameskoor uit Alkmaar onder leiding van Tiny Smit. In 2003 hebben ze hun 25 jarig bestaan gevierd met een groots optreden. Verzorgen regelmatig optredens en hebben een gevarieerd repertoire, van BZN tot Borsato en terug in de tijd met the Beatles.

Een optreden van Reflexx, een popformatie van 20 personen onder leiding van Martine Wolkers. Het is een unieke combinatie van een band met een vocalgroep van 10 personen en daarbij nog 2 professionele zangeressen. Repertoire bestaat uit popnummers van de jaren 60 tot heden, van de Rolling Stones tot Anouk, Beatles en Britney Spears. Ze hebben al verschillende keren opgetreden in Atlantis, Muziekcentrum Schagen, Oosterhout en bij het 750 jarig bestaan van Alkmaar.
Dit wordt een optreden om uit je dak te gaan.

So What?  Begin vorig jaar als aarzelende groep meiden gestart maar inmiddels uitgegroeid tot een echt koor. Met veel plezier maken zij van de liedjes een mooi geheel. Onder leiding van Ilonka van de Berg zal So What ? een spetterend optreden verzorgen.

Popkoor Together uit Alkmaar is een enthousiast koor onder leiding van Annet Mazereeuw. Het koor heeft vorig jaar haar 25 jarig jubileum gevierd met een groot concert. Popliedjes worden afgewisseld met musicalnummers, vlotte nummers met gevoelige balads.

bron:Stichting Cultuurpark de Hout

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular