De kunstenaars Ton Pret en Double O Roos, die inmiddels al een begrip zijn geworden in de kunstwereld, konden het niet laten om zich wederom in te zetten voor het goede doel. Dit keer is het thema, een betere toekomst voor weeskinderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het beschikbaar stellen van schilderijen van de kunstenaars voor een veiling tijdens een Mexicaanse fiesta, in de perfectie ambiance van kasteel Wittenberg te Wassenaar.
 

Met de opbrengst van de schilderijen wordt het SOS-kinderdorp Morelia te Mexico een hart onder de riem gestoken. Het is dus van belang dat er flink wat geld wordt opgehaald zodat de weeskinderen in Mexico een gezinssituatie krijgen waar ze nu alleen nog maar van kunnen dromen.
 
Ton Pret en Double O Roos zijn van mening dat het goede doel steunen één van de mooiste dingen is die je kunt doen in het leven, Double O Roos is ervan overtuigd dat je het naar jezelf en je medemens verplicht bent om goed voor elkaar te zorgen. Zeker als het om kinderen gaat.
"Het was eigenlijk vanzelfsprekend dat we door SOS kinderdorpen benaderd werden, het ligt helemaal in onze lijn en we zijn zeker van plan om onze ambities en talenten in te blijven zetten voor het goede doel." Zo spreekt Ton Pret terwijl zijn telefoon gaat. De verkoop van zijn schilderijen gaat gewoon door. Nu maar hopen dat er flink wat geld wordt uitgegeven op 19 maart, aan de inzet van de kunstenaars zal het niet liggen!

bron:http:// www.doubleoroos.com