KWC ONO is de nieuwe serie mengkranen voor de badkamer van het Zwitserse kwaliteitsmerk KWC. De designserie KWC ONO is ontwikkeld voor liefhebbers van een helder, minimalistisch design met een tijdloze uitstraling en duurzame functionaliteit. Het design is gereduceerd tot het wezenlijke. Met haar slanke cilindrische design past deze kraan harmonisch in stijl van de moderne badkamer. De heldere, geometrische vorm zorgt voor sober stijlvolle, maar zeer aanwezige accenten.

KWC ONO werd ontwikkeld in samenwerking met het gerenommeerde designbureau NOA. De uitgebreide serie mengkranen voor de badkamer verrast door de consequente toepassing van de minimalistische vormgeving in alle afzonderlijke producten, zonder compromissen ten aanzien van kwaliteit en functionaliteit.

Opvallend is de uiterst dunne, maar zeer sterke bedieningshendel. Deze zorgt voor een zeer exacte bediening van de kraan. De bedieningshendel beweegt door een afgeschermde sleuf, waardoor afzetting van vuil en kalk nauwelijks kans krijgen.

Het KWC ONO assortiment voor de badkamer biedt verschillende wastafelkranen, een bidetkraan, verschillende bad- en douchekranen, een glijstang en een handdouche.

Merk met traditie

Het merk KWC staat voor traditie en vakmanschap, ofwel Swiss Excellence. De historie van KWC begint in 1874 met de productie van mechanische speeldozen. Sinds 1897 concentreert het bedrijf zich succesvol op de productie van mengkranen voor verschillende toepassingsgebieden. Vandaag behoort KWC tot de meest innovatieve kranenfabrikanten van Europa en marktleider in haar thuisland. Tot op heden veroverde KWC in Nederland met name de keukenbranche. Bijzondere keukenmengkranen als KWC EVE en KWC ONO highflex bewijzen de innovatieve kracht en designcompetentie van het merk. Met KWC ONO betreedt KWC de badkamermarkt met een overtuigende, exclusieve serie met betrouwbare kwaliteit en onderscheidend design. KWC is onderdeel van de Hansa Groep.

www.kwc.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de reactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Piet Pirovano van Hansa Nederland (033 246 34 63) of Gerda de Graaf van Presstige Public Relations (033 245 00 70)

Nijkerk, 29 september 2008

Hansa Nederland BVGildenstraat 37, 3861 RG Nijkerk
Postbus 25, 3860 AA Nijkerk

T 033 246 34 63

F 033 246 34 31