Deze week is www.ladisfruteria.nl online gegaan, een biologische webwinkel voor Spaanse delicatessen zoals wijn, olijfolie, azijn, chocolade, ham en chorizo.

In deze webwinkel verkoopt Jeroen Theunissen uitsluitend biologische producten uit Spanje die hij rechtstreeks bij de boer vandaan naar Nederland importeert, waardoor de prijzen laag blijven. Jeroen heeft inmiddels een uitgebreid netwerk van biologische boeren in Spanje en hij is continu bezig dit netwerk uit te breiden om nieuwe producten in zijn assortiment op te nemen.

 

Bestelde producten worden thuisbezorgd en bestellingen binnen een straal van 50 kilometer rond Amsterdam vanaf € 50,- worden op een door de klant gekozen tijdstip bezorgd. In Amsterdam bezorgt Jeroen alles gratis.

 

Naast de verkoop van deze producten in de webwinkel, organiseert La Disfrutería proeverijen en kookworkshops. In de kookworkshops wordt uitsluitend met biologisch vlees en biologische groenten gekookt. Ook de wijnen, cava’s en sherry’s zijn afkomstig van de biologische landbouw. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk op gelet dat de vis, schelp- en schaaldieren van duurzame visserij afkomstig zijn. De kookworkshops hebben naast het culinaire aspect nog een taalkundig tintje, tijdens de workshop geeft Jeroen een spoedcursus Spaans waarmee de cursisten zich prima zullen redden op een Spaans terras of restaurant.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular