Deze week is Vrouw.nl gelanceerd. Vrouw.nl is de ultieme site voor vrouwen en alles wat vrouwen interesseert. Vrouw.nl speelt in op de behoefte van de vrouw om dagelijks op de hoogte te blijven van alles wat er om haar heen gebeurt. De site gaat dus de concurrentie aan met de dure glossy's die met hun "lage update frequentie" achter de feiten aan blijven lopen.

De inhoud van de site wordt volledig bepaald à©n geschreven door vrouwen. "Wie weet er nu beter wat vrouwen interesseert dan de vrouw zelf", aldus Angel Mulder. Deze kersverse hoofdredactrice heeft haar sporen dubbel en dwars verdient op FOK.nl, een niet onbekende jongeren-community op internet, en is tevens de drijvende kracht achter www.eyestreamtv.nl. "Vrouw.nl behandelt alles op het gebied van showbizz, mode, cosmetica, trends, films, muziek, boeken, gezondheid, kinderen, werken, reizen, uitgaan, sex, lifestyle, hobbies, interviews en meer. Naast dat de redactie ervoor zorgt dat de site elke dag bijgewerkt wordt, ligt er ook een belangrijke taak bij de bezoekers. De bezoekers kunnen op alle artikelen reageren en discussieren op het forum".

Naast de artikelen, reports en interviews heeft Vrouw.nl ook enkele vaste columnisten. "Om de paar dagen staat de column van à©à©n van de columnisten centraal. Ook zullen enkele bekende Nederlanders hun bijdrage aan vrouw.nl gaan leveren. Zo is er binnenkort een column te verwachten van schrijver Bas Vlugt (bekend van onder meer 'Seks met je eigen vrouw'). Hij zal zijn visie op vrouwen zonder schaamte ventileren."

bron:engel.nl