(Persbericht) BRAAD stoffering Steenwijk officieel dealer van Alphenberg lederen vloertegels in Noord-Nederland

Steenwijk, september 2010 Als gerenommeerd stoffeerder (tevens Nederlands kampioen Marmoleum leggen) is het belangrijk voor BRAAD stoffering om mee te gaan met de huidige trends en vernieuwingen. Daarom hebben wij nieuw in ons assortiment de lederen vloertegels van Esbeco Alphenberg leatherflooring. Lederen vloertegels die het typische karakter van leer in alle opzichten uitstralen en daarmee een eigentijdse maar vooral unieke uitstraling aan een interieur geven. ALPHENBERG by Esbeco is geschikt als vloer- en wandbekleding maar ook voor bijvoorbeeld het bewerken van een tafel. Leer contrasteert prachtig met modern design en kunstmatige materialen en versterkt aan de andere kant natuurlijke materialen en stoere, robuuste ontwerpen. Geen wonder dat ook Jan des Bouvrie direct gecharmeerd was van Alphenberg. Een Alphenberg showroom in het design centrum van Jan des Bouvrie is dan ook niet verwonderlijk. Alphenberg by Esbeco is verkrijgbaar in 9 kleurvariaties, 3 afmetingen en 2 afwerkingen vanaf € 199,- per m2.

Stoer, gedurfd en vernieuwend
Puur natuur wordt in Alphenberg verenigd met techniek. Dit komt tot uiting in de handmatige manier waarop de leren tegels behandeld en afgewerkt zijn maar ook in de uniforme en uiterst nauwkeurige maatvoering die door middel van een state of the art snijtechniek wordt verkregen. De grote variatie in kleuren en afmetingen en de mogelijkheid om tegels op maat te snijden, bieden interieurdesigners en architecten ongekende mogelijkheden bij het creëren van sfeer en leven in ieder interieur.

Mooier door gebruik
Vaak wordt gedacht dat leren tegels gemakkelijk beschadigen en moeilijk te onderhouden zijn. Niets is minder waar. Alphenberg vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Alphenberg by Esbeco is juist onderhoudsvriendelijk en voldoet ook aan andere essentiële gebruiksvoorwaarden van deze tijd: geluiddempend, brandvertragend en lichtecht. Door de open structuur van het leer krijgt het na verloop van tijd een meer doorleefd uiterlijk. Krassen door lopen of het verplaatsen van meubels gaan op in de ruige structuur van het leer maar hebben geen invloed op de levensduur. Getuige het feit dat Alphenberg niet alleen geschikt is als vloerbedekking in woonhuizen maar inmiddels ook gebruikt wordt in winkels, restaurants, kantoren en openbare gebouwen. Kortom, plaatsen waar de Alphenberg vloer dagelijks door vele tientallen mensen wordt belopen. De kwaliteit en levensduur van Alphenberg vloer wordt ook positief beïnvloed door het feit dat deze altijd gelegd wordt door onze professionele stoffeerders.

Een duurzame en recyclebare interieurtrend
Ook Jan des Bouvrie is overtuigd dat met Alphenberg by Esbeco een nieuw tijdperk op het gebied van vloerbedekking ingaat. Een interieurtrend die niet alleen aansluit bij de hang naar pure en persoonlijke luxe maar ook perfect past in de huidige tijdsgeest waar men bewust kiest voor duurzame en recyclebare producten. Vanaf nu is het ook mogelijk om de leren vloeren van Alphenberg te bekijken en meer informatie te krijgen in de showroom van Braad stofferingen, roomweg 11 te Tuk.
Voor meer informatie: Bel naar Braad stoffering Tel. 0521-511596 of kijk op de site van Alphenberg: www.alphenberg.com

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
F. Braad
Telefoonnummer: 0521-511596
E-mail: [email protected]