Persbericht

LG G2

De LG G2 is anders dan de andere smartphones van LG. De knoppen van dit toestel zitten allemaal aan de achterkant en de software is sneller. Deze smartphone is eigenlijk een fotocamera, een telefoon en een tablet in à©à©n. Met de 13-megapixel camera maak je net zo mooie foto’s als met een fotocamera en door de 2,3 GHz quad-core processor kun je uitstekend gebruik maken van de apps. De smartphone beschikt over 4G technologie wat de smartphone nog sneller maakt. De LG G2 is beschikbaar in het zwart en wit.

De specificaties van de LG G2:

- 5,2 inch IPS LCD-touchscreen

- Full HD-resolutie van 1080x1920 pixels

- Ontzettend krachtige 2,3 GHz quad-core processor

- 13 megapixel camera met OIS achter en 2.1 megapixel voor

- Android 4.2 Jelly Bean

- 3.000 mAh batterij

- Qualcomm Snapdragon

- 2GB aan RAM

- Intern geheugen van 16 GB of 32 GB (niet uit te breiden)

Sony Xperia z1

De Sony Xperia Z1 heeft veel weg van de Sony Xperia Z. De waterdichte behuizing is vrijwel hetzelfde met de kenmerkende homeknop aan de voorkant en de platte achterkant. Het enige zichtbare verschil is dat deze smartphone een metalen frame heeft die de zijkanten met elkaar verbindt. Deze rand zorgt ervoor dat het toestel steviger aanvoelt. De Xperia Z heeft dit niet. Met de 20-megapixel camera kun je haarscherpe foto’s met natuurlijke kleuren maken.

Specificaties:

- 5 inch IPS LCD Full HD Scherm

- Resolutie van 1080à—1920

- Qualcomm Snapdragon 800

- 2,2 GHz quadcore-processor

- 2GB werkgeheugen
- 20 megapixel camera

iPhone 5C

Deze nieuwe iPhone wordt ook wel de iPhone Lite genoemd. De smartphone staat bekend als budget telefoon. De prijs zal namelijk liggen tussen de 300 en 400 euro. De andere iPhones zijn relatief duurder. Het belangrijkste verschil van de iPhone 5C vergeleken met de andere smartphones van Apple is de plastic behuizing. Apple heeft hiervoor gekozen om de kostprijs lager te houden. De smartphone verschijnt waarschijnlijk in de kleuren: Zwart, roze, wit, rood, blauw, geel en groen. De iPhone 5C heeft verder wat meer eenvoudige specificaties dan de iPhone 5. Er zijn nog niet veel specificaties bekend over deze iPhone, maar dit is tot nu toe wat de geruchten zijn.

Specificaties:
- 4 inch Full HD Scherm

- iOS 7 besturingssysteem

- 1 GB aan RAM

- 1,23 GHz processor

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform