BERICHT VOOR DE PERS

Nieuw relatiebeheersysteem voor agrarische brancheorganisatie

LTO Noord kiest voor CRM Partners

BARNEVELD, 26 maart 2009 Gisterenmiddag heeft LTO Noord de samenwerkingsovereenkomst getekend met CRM Partners voor de implementatie van Microsoft Dynamics CRM 4.0. Hiermee zet de grootste agrarische brancheorganisatie van Nederland een belangrijke stap in de professionalisering van haar ledenadministratie en communicatie. LTO Noord behartigt de belangen van ruim 36.000 leden met 21.000  land- en tuinbouwbedrijven in de negen provincies boven de grote rivieren.

LTO Noord heeft de keuze voor CRM Partners gemaakt vanwege de specifieke oplossingen en expertise die CRM Partners voor brancheorganisaties in huis heeft. Het Microsoft Dynamics CRM platform dat daaraan ten grondslag ligt, ondersteunt de belangrijkste kernprocessen van de belangenorganisatie zoals relatiebeheer, abonnementenbeheer, contributiebeheer, bestuursadministratie, beheer van klantinformatie en ledenwerving.

Kees Kooijman, Manager Financiën en Bedrijfsvoering bij LTO Noord: De kracht van LTO Noord ligt in de nauwe samenwerking met haar leden. Wij willen dit nieuwe systeem inzetten om die relatie verder te versterken. De professionele en pragmatische aanpak van CRM Partners en haar specifieke ervaring met ledenorganisaties geven ons het vertrouwen dat wij dit project samen succesvol kunnen voltooien.

Emiel Putman, Managing Partner CRM Partners: à¢â‚¬à…“Wij zijn erg blij dat LTO Noord voor ons gekozen heeft. Een grote brancheorganisatie als deze past perfect binnen onze klantenkring en wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij de juiste oplossing hebben voor LTO Noord en haar leden.

CRM Partners is een CRM-adviesbureau dat zich heeft ontwikkeld tot marktleider op het gebied van generieke à©n branchespecifieke oplossingen op het gebied van Microsoft Dynamics CRM. Naast het ondersteunen van marketing-, sales- en serviceprocessen zet CRM Partners Microsoft Dynamics CRM ook in voor leveranciersmanagement, ledenbeheer, opleidingenmanagement, HR en andere ondersteunende processen. CRM Partners is Microsoft Gold Certified Partner met vijf competenties en lid van de Microsoft Presidents Club. CRM Partners heeft een interessant portfolio van ruim 100 klanten.

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sophie Makker, CRM Partners, 0342 427 090, [email protected]