Samen met 35 Limburgse kunstenaars organiseert de Dierenbescherming Limburg op zondag 19 juni ´DierenKunst'. Op die dag is er een kunstveiling met als thema ´dieren' in het Maastrichtse Bonnefantenmuseum. De opbrengst van de veiling gaat naar het Limburgse Dierennoodfonds.

Dieren en dierenopvanginstanties in nood profiteren van het fonds.
Op 19 juni krijgen bezoekers - van dit voor Nederland unieke evenement - de kans om hun omgeving en de toekomst van hulpbehoevende dieren in à©à©n klap met de veilinghamer te verrijken.

Smaken en portemonnees verschillen, de kunstveiling biedt daarom een grote variatie aan werken. Van abstract tot figuratief, op doek en sculptuur, bekende en minder bekende kunstenaars:
een afwisselend aanbod dus. De veiling wordt om 14.00 u geopend door gedeputeerde Odile Wolfs. Onder leiding van professioneel veilingmeester Hans Dohmen (Venduehuis Dickhaut) worden de kunstwerken vanaf 14.15 u geveild. Voorafgaand kunnen geïnteresseerden de full-color veilinggids bestellen via 0900-7009000 of de werken bezichtigen via onze site limburg.dierenbescherming.nl.
Op zondag 19 juni kunnen vanaf 11.00 u de te veilen kunstwerken in het Bonnefantenmuseum bezichtigd worden.

bron:Dierenbescherming Limburg