Makelaardij J. Van Werkhoven uit Hengelo(O) biedt haar klanten vanaf heden de keuze uit drie geheel nieuwe verkooppakketten. Van Werkhoven is hiermee het eerste NVM makelaarskantoor in Hengelo(O) en omgeving dat haar klanten in staat stelt een passend pakket te kiezen voor de verkoop bemiddeling. Van Werkhoven is sinds 1968 lid van de NVM en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Twente. Met de introductie van de verschillende pakketten laat het makelaarskantoor zien dat ze naast degelijk en betrouwbaar ook klantgericht en zeer vooruitstrevend zijn.

De drie pakketten variëren in prijs en servicegraad omdat elke klant tegenwoordig andere wensen heeft met betrekking tot het gebruikersgemak. De klant bepaalt dus zelf de kosten voor de verkoop van zijn woning en welke activiteiten van het verkoopproces hij daarbij aan Van Werkhoven over wil laten. Daarnaast is het zelfs nog mogelijk om tussentijds diensten aan het pakket toe te voegen of geheel van pakket te wisselen. Zo is het al mogelijk een woning te verkopen vanaf 995 euro.

Maar de drie pakketten zijn niet de enige vernieuwing bij makelaardij J. Van Werkhoven. “Wij spelen graag open kaart met onze klanten”, vertelt makelaar en taxateur Stefan van den Aker. “Daarom publiceren wij op onze vernieuwde website niet alleen de prijzen van de verschillende aan- en verkooppakketten, maar ook nog eens alle taxatietarieven! Als je boodschappen doet wil je toch ook de prijs van de artikelen weten voor je bij de kassa komt? Door de grote aantallen taxaties die wij in deze regio uitvoeren, kunnen wij tegen zeer aantrekkelijke tarieven deze dienst aanbieden. Als consument bepaalt u zelf door wie u de woning laat taxeren. “Het prijsvoordeel van deze specialisatie is dan ook voor de consument, dat is helder en eerlijk”.

Hoewel makelaardij J. Van Werkhoven met deze vernieuwingen een frisse wind zal laten waaien in makelaarsland, zullen haar vertrouwde diensten gewoon beschikbaar blijven. “Dus ook voor het huren of verhuren van een woning en voor de begeleiding bij het aankoopproces kan de klant prima bij ons terecht”, aldus Van den Aker.

bron:Makelaar van Werkhoven

.