Op 1 juli 2009, vandaag precies 1 jaar geleden, opende Thuis Nieuwbouwmakelaars haar deuren in het Vesta Woonforum aan de Peizerweg in Groningen. Een hele stap voor de oprichters Obbe Gert Olthof, Chris Rengers, Matthijs de Boer, Suzanne Mooij en Dagmar Bolwijn! Ondanks de moeilijke woningmarkt vonden zij het juist hà©t uitgelezen moment om een eigen makelaarskantoor te beginnen.

Een makelaarskantoor met een heel eigen filosofie. Ten eerste verkopen ze bij Thuis, als enige kantoor in Groningen, alleen maar nieuwbouwwoningen. Daarnaast is het de benadering van de klanten die Thuis Nieuwbouwmakelaars zo uniek maakt.
Bij Thuis Nieuwbouwmakelaars is het anders dan bij de grote, logge makelaarskantoren, bezweert Chris Rengers. ´Al wil je tien keer langskomen voordat je een beslissing neemt, er staat altijd een kopje koffie en iemand van ons team voor je klaar.‘˜ Olthof: ´De consument zal bij ons altijd centraal staan. We hebben niet voor niets voor ´Thuis‘˜ gekozen als bedrijfsnaam.‘˜

Nu na een jaar van hard werken is Thuis Nieuwbouwmakelaars uitgegroeid tot een volwaardig kantoor. In de portefeuille bevinden zich zo'n 20 nieuwbouwprojecten in à©n om de Stad Groningen. En binnenkort start Thuis Nieuwbouwmakelaars met de verkoop van de nieuwbouwwoningen in onder andere Meerstad en Haren.

Het team van Thuis Nieuwbouwmakelaars is inmiddels uitgebreid met financieel adviseur Michel Dijk, die onder de naam van Van Bruggen Adviesgroep opereert. Zo worden de klanten van Thuis optimaal geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe woning!

Het team, de locatie en de werkwijze zijn uniek en maken dat Thuis Nieuwbouwmakelaars vol vertrouwen naar de toekomst kijkt.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Thuis Nieuwbouwmakelaars
Dagmar Bolwijn
06-46645654
[email protected]