Een 72-jarige man uit Apeldoorn is maandagmiddag 28/8 omstreeks 16.00 uur bij het Mercatorplein in Apeldoorn mishandeld door een nog onbekende man. Het slachtoffer was bezig een flinke stapel post te deponeren in de TPG brievenbus op het Mercatorplein, toen de nog onbekende man ook wat wilde posten zonder op zijn beurt te willen wachten.

Toen de 72-jarige man opmerkte dat hij op zijn beurt moest wachten reageerde deze man erg agressief en probeerde de Apeldoorner aan de kant te duwen. Toen dat niet lukte werd het slachtoffer meerdere keren geschopt en geslagen. Hij raakte daardoor licht gewond en heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen.

Na de mishandeling is de dader er vandoor gegaan in een groene auto, laag model met kofferbak. Een deel van het kenteken is bij de politie bekend.
Het signalement van de dader luidt: Blanke man, ongeveer 1.65 cm lang, normaal postuur, ongeveer 40 jaar oud, grijs kort geschoren haar, lichtblauw gestreept overhemd, grijze bandplooibroek. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden bij de politie 0900-8844.

bron:Politie Noord en Oost Gelderland