Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie Midden en West Brabant onderzoekt een schietincident waarbij een man om het leven is gekomen.De politie is op dit moment druk bezig met het vast stellen van de identiteit van het overleden slachtoffer.

Op donderdagochtend 21 april omstreeks 09.45 uur kreeg de Waalwijkse politie het bericht dat een automobilist was beschoten op de Blyde Incomstelaan. De agenten troffen daar, op de rijbaan, een donkerblauwe Volkswagen Passat aan, met achter het stuur het slachtoffer. Ambulancepersoneel stelde vast dat de man was overleden. Getuigen meldden de agenten dat het slachtoffer was beschoten door twee opzittenden van een tweewielig motorvoertuig. Om die reden werd direct een zoekactie gestart naar de bewuste scooter of motor. De politie zette daarbij een politiehelikopter in, die toevalligerwijs in de nabijheid aanwezig was. De zoekactie leverde tot op heden geen resultaat op.

Het misdrijf vond plaats op het wegvak gelegen tussen de Sint Antoniusstraat en de Sint Crispijnstraat, in het centrum van Waalwijk. De politie zette dit weggedeelte af met zwarte schermen om de technische recherche het sporenonderzoek te laten uitvoeren. Tactische rechercheurs richten zich momenteel op het verhoren van getuigen en buurtbewoners.

Over het motief en de exacte toedracht is op dit moment nog niets bekend. Een verder onderzoek, dat onder leiding van de Officier van Justitie wordt uitgevoerd, zal de precieze omstandigheden duidelijk moeten maken. Meer mededelingen over het onderzoek worden in dit stadium niet gedaan.

bron:politie Midden- en West Brabant

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular