Mangotree Verzekeringen vervolgt zijn ambitieuze groei in Nederland en sluit een partnerovereenkomst met Pensioncare uit Den Haag. Mangotree Verzekeringen is een keten van verzekeringsadviseurs en wil alle Nederlanders volledig ontzorgen van verzekeringen.

Mangotree Verzekeringen is een jong bedrijf, verbonden aan Nederlandse en Canadese verzekeringsondernemingen. Mangotree biedt haar franchisenemers, als Pensioncare, ondersteuning met marketing, ICT, administratiesystemen, inkoop en uitgebreide verzekeringservaring.

Pensioncare, specialist op het gebied van pensioenen, heeft zich in het afgelopen jaar steeds verder ontwikkeld tot een totaal dienstverlener op gebieden van pensioenen, verzekeringen en ZZP-coaching. Om te kunnen blijven groeien en daarbij een zo optimaal mogelijke dienstverlening aan zijn klanten te kunnen blijven bieden, zal Pensioncare gebruik gaan maken van de ondersteunende diensten van Mangotree Verzekeringen.

Jetse de Vries, partner Mangotree Verzekeringen: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking, mede gebaseerd op een gezamenlijk gezonde ambitie, een snelle groei in de Nederlandse markt zal realiseren!”

Voor meer informatie:

www.mangotree-verzekeringen.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular