Van een kangoeroewoning in Zoetermeer tot een volledig ingerichte woonark aan de Herengracht in Amsterdam; op Mansion.nl vinden woningzoekenden huisvesting in alle soorten en maten. Met meer dan 4500 beschikbare huurwoningen behoort Mansion.nl tegenwoordig tot de grote spelers als het gaat om het presenteren en aanbieden van diverse soorten huurwoningen.

Huurwoning(en) zoeken op Mansion.nl

Op Mansion.nl staan huurwoningen door heel Nederland van diverse aanbieders. Woningzoekenden kunnen zich op Mansion.nl gratis registeren en direct het totale aanbod bekijken. Ook kunnen zij een zoekprofiel aanmaken waarmee ze iedere dag het nieuwste aanbod per e-mail ontvangen.
Mansion.nl is een onderdeel van allround leegstandbeheerder Interveste waarop zij naast hun eigen huurwoning- aanbod ook het aanbod van andere landelijk opererende partijen presenteren. Op deze manier wordt woningzoekenden grootschaligheid en diversiteit van woningen geboden.

Huurwoning(en) aanbieden op Mansion.nl

Ook particulieren en woningbemiddelaars die hun woning(en) willen verhuren kunnen op Mansion.nl terecht. Voor een kleine vergoeding kunnen zij voor een periode van 5 weken hun woning, onder andere door middel van foto´s, presenteren aan woningzoekenden. Heeft de verhuurder na deze periode nog geen geschikte huurder kunnen vinden kan deze periode vanzelfsprekend verlengd worden.

Website: http://www.mansion.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular